Modna kreatorka Dijana Radonjić objavila trudnoću uz zanimljivu želju

Dijana Radonjić ponovo trudna objavila trudnoću 2020 mamaklik 1.jpg
Foto: DiLine FB

Ova 2020. biće godina sreće za vlasnicu brenda DiLine. Dijana Radonjić, kreatorka koja stoji iza modne linije ekskluzivnih haljina, objavila je da je ponovo trudna.

Putem društvene mreže Facebook, Dijana Radonjić je najavila dolazak bebe preslatkim fotografijama na kojima su i njene bliznakinje Andrea i Nika.

Bajkovite fotke prati i vrlo dirljiva poruka, u kojoj poznata kreatorka dijeli radost zbog dolaska prinove ali i izražava želju da svake godine dočekaju po jednu bebicu:

“I tako, u našim životima uvek nešto novo, nekada lepo, nekada manje lepo, a ovaj put nas tri želimo da vam kažemo da nam …. STIŽE BEBAAAA 🤩 Malo se plašim vaše reakcije, ali nas tri smo preeesrećne što ćemo imati bebicu koju ćemo voleti, čuvati i paziti najviše na svetuuu ❤️❤️❤️ I nadam se da ćemo imati svake godine po jednu ❤️ Nisam jos uvek htela/smela da objavim, ali gledajući ovu sliku sam odlučila da ovu lepu vest podelim sa vama”, napisala je Dijana Radonjić.

I tako, u nasim zivotima uvek nesto novo, nekada lepo, nekada manje lepo, a ovaj put nas tri zelimo da vam kazemo da nam…

Gepostet von Dijana Radonjić am Sonntag, 24. Mai 2020

Naravno, čestitke pljušte putem društvenih mreža, ali u 2020. godini ovo nije prvi javni aplauz za mladu preduzetnicu. Naime, vlasnica brenda DiLine ovog je proljeća oduševila javnost, jer je u jeku pandemije koronavirusa pokazala brigu i odgovornost za svoje saradnike.

“Želim da se zahvalim celom svom timu, koji sada sadrži skoro 100 zaposlenih… Želim da se zahvalim jer smo tim i da im kažem da ćemo sve ovo zajedno progurati. Sada je trebalo da nam bude najbolji period, ali smo stali. Ja se nadam trenutno. I da će sve što smo skoro cele zime  pripremali ipak ulepšati mnoge naše dame. Nije lako nikome sada, čuvajte zdravlje, biće  sve u redu. Ja nikoga neću oštetiti, niti otpustiti, to nikada ne bih dozvolila. Volim vas i čuvajte se”, prenosi portal Lozen.me.

Dijana Radonjić je javnosti poznata ne samo po svojim luksuznim haljinama i elegantnim cipelama za žene, već i po dječjoj kolekciji haljinica za male princeze i njihove posebne prilike.

Njen light motiv je da svaka djevojčica treba da bude princeza, što se vidi i na njenim ćerkicama i neizmijernoj ljubavi koju im pruža. Kako provodi dane majčinstva, možete pročitati u intervjuu koji je dala za MamaKlik.com.

Sada najavljuje i elegantnu modnu kolekciju za trudnice i nadamo se da će budućim mamama ispuniti želju da zasijaju DiLine trudničkim haljinama.

Gepostet von Dijana Radonjić am Sonntag, 24. Mai 2020

E.Bučinski
MamaKlik

Mama intervju: Dijana Radonjić

Trudnoća i porođaj – Besplatni priručnik za trudnice o drugom stanju, porodu i prvim danima s bebom

STRAH U TRUDNOĆI I STRAH OD PORODA: Oslobodite se napetosti i pobijedite napade panike