Izazovi savremenog roditeljstva – kako biti roditelj danas?

Osjećate li da niste spremni za roditeljstvo? Ili, imate osjećaj da gubite konce u ulozi roditeljstva? Ne brinite, više od 60% roditelja su uplovili u svijet roditeljstva potpuno nepripremljeni. Takođe, mnogo stvari se promijenilo i kada uporedite odrastanje nekad i sad. Izazovi savremenog roditeljstva su sve veći.

Često čujemo da se roditeljstvo ne ostvaruje više na uobičajeni način, kao što je nekada bilo i postoji mnogo više poteškoća i stresnih situacija sa kojima se susreću današnji roditelji u odnosu na period kada su nas vaspitavali. U skladu sa tim pojedinci često ne znaju da se postave, ili da odgovore izazovima modernog roditeljstva i traže brojne savjete i pomoć stručnjaka na tu temu.

Izazovi savremenog roditeljstva: šta sada?

Ukoliko ste se i vi našli u ovakvoj ili sličnoj situaciji, imamo dobru vijest za vas! Kampster je pripremio tromjesečni online kurs “Izazovi savremenog roditeljstva”. Autor kursa, Dušica Uđilović, sertifikovani je edukator iz oblasti obrazovanja i razvoja djece.

Šta ćete naučiti na online kursu?

  • Saznaćete na koji način da se uklopite u savremene obrasce i funkcionišete jednostavno kao savremen roditelj.
  • Otkrićete kako da se postavite u pojedinim situacijama i zašto je nesavršenost ponekad dobra.
  • Naučićete kako da balansirate između prijateljskog i roditeljskog odnosa.
  • Shvatićete kako funkcioniše sistem nagrada i kazni.
  • Razumjećete kako se razvija dječiji mozak i šta predstavlja prema definiciji, a šta u praksi svjesno i odgovorno dijete.
  • Otkrićete koji su to načini vaspitanja i koji je model vama najpribližniji.

Lekciije su u formi prezentacije, vizuelno vrlo stimulativne i lake za praćenje. Sav materijal ostaje vam zauvijek na korištenje, a po završetku kursa dobijate i sertifikat.

Sve detalje o kursu pročitajte ovdje.

O autoru kursa “Izazovi savremnog roditeljstva”

Dušica Uđilović je osnovne i master akademske studije završila na Univerzitetu u Beogradu, a dodatno je završila i master akademske studije na Univerzitetu Singidunum. Posjeduje višegodišnje iskustvo kao nastavnik, ali i kao profesor u srednoj školi. U radu u obrazovnim ustanovama sa djecom, ali i kao ostvaren roditelj i kroz brojna stručna pedagoška i psihološka usavršavanja podijeliće svoje savjete, vještine, znanja iz oblasti obrazovanja i razvoja djece, kao roditelj, ali i nastavnik.

Posebno voli posao kojim se bavi, a uz nju se vezuju i sljedeći epiteti: odgovorna, organizovana, kreativna, uvek spremna za timski rad sa satisfakcijom mogućeg napredovanja i usavršavanja.

Osvoji besplatan kurs “Izazovi savremnog roditeljstva”

U saradnji sa Kampsterom MamaKlik će nekome od vas pokloniti jedan besplatan kurs i 5 kupona sa popustom.

Kurs možete osvojiti na Instagram stranici MamaKlik:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MamaKlik.Com (@mamaklik_com)