Posjetili smo Pepco: ovo su naši favoriti

Dugoočekivani poljski maloprodajni lanac odjeće za porodicu i proizvoda za domaćinstvo “Pepco” od danas je napokon i u Banjaluci! Naravno da nismo mogli odoljeti, pa smo odmah otišli da vidimo šta nam sve zanimjivo nudi. Naše favorite pogledajte u nastavku!

Pepco za najmlađe

Iako je ponuda raznovrsna i svako može pronaći nešto za sebe, najveću pažnju nam je privukao odjel za naše najmlađe. Za ne mnogo novca možete pronaći apsolutno sve – svakodnevne odjevne komade, jakne, čarapice, dekice i plišance, kape i šalove koji će uskoro biti potrebni. Ovdje će posebno uživati roditelji sa bebama jer znamo, “bebeća” garderoba jako brzo postane mala.

Dekorativni program

Drugi (ili možda prvi) omiljeni odjel je onaj sa ukrasima za kuću. Bilo je i vrijeme da Pepco svijeće više ne kupujemo samo kao suvenire, sada ih možemo pronaći i kod nas!

P.S. Osim jesenje i Halloween dekorativne kolekcije, tu je i novogodišnja dekoracija! Nemojte da bude da vam nismo rekli na vrijeme. 🙂

Pepco za odrasle

Pepco odjel za odrasle opremljen je odjevnim komadima, pidžamama, donjim vešom, obućom, kao i ostalim dodacima, a nas su posebno oduševile pokućnice!

Pepco za kućne ljubimce

Pepco stvarno nudi ponudu za cijelu porodicu, pa tako i za one naše članove životinjskog porijekla (svi koji su odrasli uz kućne ljubimce, složiće se da su oni zaista postali porodica).

Igračke i party program

Naravno, neizostavne su i igračke, dekoracija za rođendane, knjige i školski pribor.

“Pepco” možete posjetiti u Centrumu, na adresi Marije Dimić 7a i Retail parku Emporium, na adresi Jovana Dučića 25.

Radno vrijeme prodavnice u Centrumu je od ponedjeljka do subote od 8 do 21 čas, nedjeljom od 9 do 15 časova. Radno vrijeme prodavnice u Emporiumu je svakog dana od 9 do 21 čas, nedjeljom do 16 časova.