Brze vježbe za ljetnu figuru i povratak u formu: Izdvojite 20 minuta dnevno!

Pripreme za ljeto_ Za povratak u formu dovoljno je 20 minuta svaki dan mamaklik.jpg

Pripremite svoje tijelo za ljetne haljine i kupaće kostime – sa ovim vježbama u trajanju od 20 minuta dnevno, povratak u formu je zagarantovan!

Povratak u formu možete ostvariti sa dvadesetominutnim vježbama koje vam predlažemo. Iako je ljeto već počelo, redovnim treningom za kratko vrijeme možete dovesti svoje tijelo u stanje perfekcije!

S početkom lijepog vremena budi se i savjest, kada je naše tijelo u pitanju, jer su izlozi već sada puni atraktivnih odjevnih kombinacija, koje biste sa uživanjem ponijeli, kada samo ne biste imale višak naslaga oko struka, nastalih tokom prethodnih mjeseci.

Tokom većeg dijela godine gotovo svako od nas pada pred iskušenjima u vidu hrane i svakodnevnog odmora, bez ikakve fizičke aktivnosti, što našem tijelu ne prija i ostavlja ne baš privlačne posljedice na kilažu.

Sa druge strane, u trenutku kada pokušamo da se ponovo dovedemo u red, moraćemo da uložimo dvostruko više truda.

Kada dođe lijepo vrijeme i na red napokon stignu sve one, toliko voljene odjevne kombinacije, svako naše “vježbam od ponedjeljka” biće vidljivo upravo na kritičnim dijelovima tijela, kao što su stomak i zadnjica.

Postizanje rezultata, kada su ove zone u pitanju, san je svakog od nas, ali je proces veoma dug i zahtijeva dosta uloženog truda i energije. Sa druge strane, veoma je važno da shvatite da se upornost uvijek isplati i da zaista ne treba da odustanete, ako je savršen struk ono što želite.

Svakodnevno odvojite 20 minuta za efikasan trening kod kuće, koji će podrazumijevati zahtjevne vježbe u vidu trbušnjaka, u kombinaciji sa vježbama koje će na najbolji način oblikovati vašu zadnjicu. Sa ovim vježbama povratak u formu je zagarantovan.

Kompletan trening za povratak u formu, koji će vaše tijelo oblikovati do savršenstva, pogledajte ovdje!

Ljepotaizdravlje.ba

NAJBOLJE VJEŽBE ZA PODIZANJE GRUDI: Kućni trening za čvrste dojke

Efikasan trening za ubrzavanje metabolizma (VIDEO)

Najbolje vježbe protiv celulita s kojma ćete se riješiti “narandžine kore”