Nikol Kidman ponovo usvaja dijete

Nikol-Kidman-usvaja-dijete-mamaklik.jpg

Stiže peto dijete! Nikol Kidman u šestoj deceniji ponovo u ulozi majke. Prema pisanju magazina “Globe”, Nikol Kidman i Kit Urban usvojiće dječaka.

Holivudska glumica Nikol Kidman i njen suprug, muzičar Kit Urban već dugo pokušavaju da prošire porodicu. Iako već imaju dvoje djece, Sandej Rouz (11) i Fejt Margaret (9), njihova želja da se ponovo ostvare u ulozi roditelja nije prestala.

https://www.instagram.com/p/B6o4kD2JxUs/

Prema pisanju magazina “Globe”, poslije niza razočaranja i pokušaja vantjelesne oplodnje, supružnici smatraju da je došlo vrijeme za novog člana porodice. Dijete će usvojiti, i to dečaka.

“Nikol je bila slomljenog srca nakon što godinama nije uspjela da zatrudni putem vještačke oplodnje. Kit je predložio da usvoje dijete. Ona je bila ‘van sebe’ od sreće. Uvijek je smatrala kako je usvajanje divan način kreiranja i proširenja porodice, a ima toliko djece kojoj je potreban dom”, rekao je za pomenuti magazin izvor blizak supružnicima i otkrio kako par traži dječaka starog do tri godine.

View this post on Instagram

My Valentine forever ❤️ #HappyValentinesDay

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Nikol je majka četvoro djece. Dvoje ima sa sadašnjim suprugom, dok je starijeg sina i kćerku usvojila sa bivšim mužem Tomom Kruzom, tako da joj postupak usvajanja nije stran.

Inače, protekla godina je bila vrlo teška za Nikol i Kita budući da ih je njihov gust raspored odveo u različitim pravcima. Napokon je došlo vrijeme da se više posvete jedno drugom, te su izgleda ponovo probudile stare želje.

“Nikol i Kit provode zaista kvalitetno vrijeme zajedno i bliži su neko ikada. Ne mogu da dočekaju da dobiju sina. Sandej i Fejt su jako uzbuđene što će imati malog brata”, dodao je pomenuti izvor.

Podsetimo, Nikol je 1990. godine udala za Toma Kruza, a u braku koji je trajao do 2001. godine nisu dobili biološko dijete, već su usvojili Izabelu koja danas ima 27 godina i dvije godine mlađeg Konora.

Sa Kitom Urbanom se venčala 2006. godine i imaju dvoje zajedničke djece, Sandej i Fejt.

Story.rs/NN

10 slavnih parova koji su se borili sa neplodnošću

Beauty tajne Nicole Kidman

6 razloga zašto Jennifer Aniston s 50 godina izgleda mlađe