Besplatni Panel za trudnice u Doboju: Edukacija i pokloni za buduće mame

Panel-za-trudnice-u-Doboju-mamaklik.jpg

Besplatni Panel za trudnice u Doboju održaće se u četvrtak 27. februara u hotelu Integra sa početkom u 17:00 sati.

Panel za trudnice u Doboju je jedinstven edukativno-zabavni događaj za buduće mame Zeničko-dobojskog kantona, koji organizuje Škola za trudnice “Radosnica”.

“Ovaj događaj je isklučivo društveno odgovornog i edukativnog karaktera sa ciljem podizanja svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, metodama bezbolnog porodu, dojenju i roditeljstvu. Mnoge žene u manjim sredinama BiH nemaju priliku edukovati se o ovim temama, zato su ovakvi događaji od velikog značaja jer pružaju dostupnost stručnim informacijama, razmjenu iskustava sa drugim trudnicama te osnažuju žene da pozitivno razmišljaju o porodu”, navela je Vlatka Đermanović Bojanić, osnivačica Škole za trudnice “Radosnica”.

Dragocjeni savjeti o tome šta se događa u organizmu trudnice od začeća do poroda, kako se pripremati za porod i primijeniti tehnike disanja, relaksacije i napinjanja, šta ih očekuje u porodilištu, koliko je važno dojenje za majku i za bebu, te kako njegovati bebu po izlasku iz bolnice su samo neke od tema o kojima će stručnjaci govoriti na Panelu.

Predavanja na navedene teme vodiće eminentni medicinski stručnjaci iz dobojske regije:

  • dr Gordana Sredanović, spec. ginekologije i akušerstva
  • dr Jadranka Perić Zovko, spec. ginekologije i akuserstva
  • dr Ana Cvjetinović, spec. pedijatrije
  • dr Slaviša Ćelić, spec. anesteziologije sa reanimacijom
  • dr Slaven Krajina, spec. pedijatrije

Praktični dio značaja psihofizičke pripreme za porod prezentovaće Škola za trudnice “Radosnica”.

Na kraju programa uslijediće velika NAGRADNA IGRA koju su obezbijedili prijatelji i sponzori događaja: Euromand, 4UPharma, ElPharma, Bojprom, Mustela, BioTechnology and Genetics, Pampers, SebaMed, Curaprox, Violeta, Weleda, Vrisak, Jelena Zajac, Medimpex, MAM, Bepanthen, Alvogen, kozmetički salon Ceca, Easy Cool Baby, Leda, Tropic, Konzilijum, Innotech, Oktal Pharma.

Panel-za-trudnice-u-Doboju-mamaklik.jpg

BOGATE NAGRADE I POKLONI koje očekuju trudnice su:

Električna baby njanjalica, stolica za hranjenje beba, jastuk za dojenje, deka za bebu, Pampers pokloni, Weleda paketi, Vrisak haljina, Curaprox pokloni, Violeta paketi, torta od pelena by Jelena Zajac, Femibion pokloni, SebaMed paketi, Medimpex pokloni, Mustela paketi, MAM pokloni iii još mnogo toga, najavljuju organizatori.

Domaćin Panela je ZU “Polymed” Doboj, koja je prepoznala značaj ovakve manifestacije te podržala njegovu realizaciju.

Organizator festivala, Škola za trudnice “Radosnica” iz Banjaluke već 10 godina se bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva, koristeći se savremenim metodama u radu te okupljajući stručnjake iz različitih oblasti reproduktivnog zdravlja žena.

PRIJAVA JE OBAVEZNA NA TEL.065 915 979 ili u inbox “Radosnice” putem FB stranice ove škole za trudnice!

MamaKlik.com

Svi TESTOVI U TRUDNOĆI koji otkrivaju genetičke nepravilnosti ploda

Uskoro ujednačene naknade za nezaposlene porodilje u Federaciji BiH

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2020: U aprilu dva dana zabave za male i velike!

Pozovite 1412 i pomozite sedmogodišnjem Sergeju Todoroviću iz Banjaluke