“Jaffa Igre bez granica” u Doboju krajem februara ponovo uveseljavaju mališane!

Igre-bez-granica-u-doboju-mamaklik.jpg

Jedanaeste po redu “Jaffa Igre bez granica” stižu u Doboj po drugi put i to u petak 28. februara, a ova zabavna manifestacija za djecu biće održana u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” od 12 do 15 časova.

Igre-bez-granica-u-doboju-mamaklik.jpg

U dobojskim “Jaffa Igrama bez granica” učestvovaće djeca iz osnovnih škola, vrtića i djeca sa poteškoćama u razvoju.

Ove godine tema je SVEMIR te su igre i rekviziti prilagođeni toj tematici.

Prema riječima koordinatorke projekta Željke Gajić, svi one koji dođu u petak, 28. februara u dobojsku OŠ “Vuk Karadžić” očekuje besplatna adrenalinska zabava, klovn, facepainting, navijanje, takmičenje, druženje, bogat prateći program, te vrijedne nagrade za sve učesnike.

Generalni sponzor ove manifestacije je kompanija Jaffa Crvenka koja će svim takmičarima obezbjediti poklon pakete i sjajnu zabavu.

Mali pobjednici u svojim kategorijama biće nagrađeni poklon paketima školskog pribora kompanije Gatarić. Za osvježenja zadužena je voda Vivia – oficijelna voda manifestacije.

“Jaffa Igre bez granica” obilježile su cijelu proteklu godinu, zabavivši mališane u 10 gradova BiH.

O razlozima pokretanja ovog sjajnog projekta voditelj programa Igara Peđa Savić kaže: „U želji da obogatimo sportsko-rekreativni, ali i zabavni sadržaj u velikom broju gradova BiH, te da u eri digitalnih medija pokušamo da omasovimo sport, kroz zabavne igre svakom djetetu smo omogućili da se bavi sportskom aktivnošću. Igre su prilagođene za svaki uzrast i pomno su osmišljene od tima stručnjaka iz oblasti sporta i zdravstva, jer nam je zdravo odrastanje djece na prvom mjestu”.

“Pozivamo svu djecu osnovnoškolskog uzrasta da se prijave za češće u „Igrama bez granica”. Prijave mogu da obave na našem sajtu i to na linku igrebezgranica.ba i uživaju u najboljoj manifestaciji koja će djeci garantovano ostati u najljepšem sjećanju”, rekla je Željka Gajić.

Ulaz na manifestaciju je, kao i uvijek, besplatan a organizatori pozivaju navijače da kreiraju transparente, ponesu dobro raspoloženje i bodre svoj omiljeni tim do pobjede.

Nakon Doboja, ovo sportsko-zabavno takmičenje koje je već osvojilo srca svih mališana biće održano i u 14. marta u Derventi, 1. aprila u Banjoj Luci, te u Prnjavoru 11. aprila, a u 2020. godini održaće se ukupno 10 manifestacija u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Pokrovitelji manifestacije su i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS kao i Ministarsvo prosvjete i kulture RS, a partner manifestacije je i kompanija Mtel.

MamaKlik.com

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2020: U aprilu dva dana zabave za male i velike!

“Jaffa Igre bez granica” ponovo oduševile mališane Banja Luke (FOTO)

Održane Jaffa Igre bez granica u Sarajevu (FOTO)