Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2020: U aprilu dva dana zabave za male i velike!

Sajam-za-djecu-i-porodicu-Banjaluka-2020-mama-klik.jpg

Velika manifestacija Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2020. održaće se 24. i 25. aprila u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Centar” u Jevrejskoj 38 (bivši Šoping centar).

Ovaj dvodnevni događaj u cijelosti je namijenjen djeci i porodici a, na radost mališana Banjaluke i okoline, pružiće bogat program sa mnoštvom edukativnih i sportsko-zabavnih sadržaja, čime će Sajam za djecu i porodicu postati najljepše mjesto za igru, zabavu, ples, pjesmu i druženje.

Ovo je peti po redu Sajam za djecu i porodicu, a ulaz je potpuno besplatan!

Manifestacija će se sastojati iz više tematskih cjelina, a biće upriličeni izlagački prostor, festivalski program i sportski poligon. Posjetioci će moći da uživaju u predstavama, koncertima, raznim takmičenjima, edukativnim predavanjima i kreativnim radionicama.

Sajam će u svom festivalskom dijelu ugostiti veliki broj vrtića, škola, udruženja i klubova čiji će mališani predstaviti svoje umjeće i predani rad.

Sa ciljem socijalizacije, uz druženje i igru, djeca će biti u prilici da se upoznaju i sa radom javnih službi, a udruženja koje se bave zaštitom prava djece i porodice davaće savjete i organizovaće predavanja i radionice za roditelje.

Organizatori Sajma Medija Plus Group” najavljuju da će na jednom mjestu biti predstavljen veliki broj izlagača, i to od dječje hrane, odjeće, obuće, opreme, kozmetike, igračaka, vrtića, škola stranih jezika, izdavačkih kuća, knjižara, pa sve do telekom operatera, apoteka, banaka, dječje štednje, osiguranja, auto‐kuća, turističkih organizacija…

Menadžerka Sajma za djecu i porodicu Nikolina Aničić podsjeća da će, uz dvodnevnu zabavu i edukaciju, posjetioci dobiti i brojne poklone, sajamske popuste, snižene upisne članarine za škole stranih jezika, akcijska izdanja dječjih knjiga i kao mnoštvo drugih iznenađenja.

“Kao i ranije, fokusirani smo na promociju potreba djece i njihovih roditelja, odnosno cijele porodice, kako bi sjećanje na djetinjstvo bilo još ljepše i kako bi roditeljima bila omogućena podrška u njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi”, ističe Nikolina Aničić. “Našom akcijom, u saradnji sa javnim ustanovama i ličnostima, društveno odgovornim kompanijama i roditeljima, nastojimo afirmisati i promovisati roditeljstvo i još jednom skrenuti pažnju na važnost povećanja nataliteta u našoj zemlji.

Organizatori pozivaju zainteresovane izlagače da budu dio ovog predivnog događaja koji će zasigurno biti rado posjećen od svih naših sugrađana.

“Ovo je prilika da izlagači na drugačiji način, kroz igru i zabavu, predstave svoje proizvode i usluge direktno korisnicima u porodičnom okruženju”, izjavila je Nikolina Aničić, menadžerka Sajma.

Ova manifestacija je već tri puta uspješno organizovana u Banjaluci i jednom Bijeljini, uvijek sa istim ciljem, a to je da da promoviše porodične vrijednosti, brigu o djeci, roditeljstvo, kreativnost i sportski duh, i da u tom smislu korača zajedno sa velikim centrima u regionu.

“Zadovoljstvo nam je što zajedničkim kreativnim naporima ponovo možemo da organizujemo jedan ovako veliki događaj u gradu na Vrbasu. Sajam za djecu i porodicu u Banjaluci već prerasta u tradicionalnu zabavno-eduktivnu manifestaciju za mališane. Sigurna sam da će sa Sajmom naš grad stati rame uz rame sa regionalnim centrima koji su spremni da izađu u susret potrebama djece i porodice u cjelini”, ističe Nikolina Aničić.

Podršku Sajmu dali su Grad Banja Luka, kao i druge zvanične ustanove i kulturni centri.

Ulaz na Sajam za djecu i porodicu biće, kao i uvijek, besplatan.

Više informacija pročitajte na www.sajamzadjecuiporodicu.com a aktivnosti i novosti Sajma možete da pratite na njihovoj FB stranici.

Kako je sve izgledalo na jednom od prethodnih Sajmova za djecu i porodicu u Banjaluci, možete pogledati ovdje. 🙂 Igramo se ponovo 24. i 25. aprila u Sportskoj dvorani “Borik”! 😀

Mamaklik.com

Završen prvi Sajam za djecu i porodicu u Bijeljini (VIDEO)

Igračke prikupljene na Sajmu za djecu i porodicu uručene UG ” Nova generacija”

Najmlađi posjetioci Sajma za djecu i porodicu oduševljeni radionicama u Kreativnom kutku