Enrique Iglesias i Anna Kournikova očekuju treće dijete

Enrique-i-Anna-očekuju-treće-dijete.jpg
(EXCLUSIVE, Premium Rates Apply) Anna Kournikova and Enrique Iglesias (Photo by Kevin Mazur/WireImage for Sony Music)

Pjevač Enrique Iglesias čeka treće dijete s dugogodišnjom partnericom i bivšom teniserkom Annom Kournikovom, pišu strani mediji.

Par zasad nije potvrdio da očekuje treće dijete, ali fotografije objavljene u španjolskom magazinu Hola! prikazuju par na jednom brodu u Miamiju, gdje se Anni vidi poveći trudnički trbuh.

Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost, s obzirom na to da su vijesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lucy Nicholasa,  skrivali sve do trenutka nakon što su se rodili 2017.

https://www.instagram.com/p/B617wlzpfHa/

Šuškalo se kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim trbuhom to demantirala. Pričajući o ulozi oca Iglesias je svojevremeno otkrio kako se nada da je dobar tata te rekao da je puno odgovorniji nego što je bio nekad.

– To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam, vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije nego što ih zaista napravim – rekao je pjevač.

Enrique rijetko govori o ljubavi s Annom. Vezu su započeli 2001, nakon što su se upoznali na snimaju spota za njegov hit ‘Escape’.

– Svaka veza prolazi kroz bolje i kroz lošije periode. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna ko sam ja i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bi ja mogao raditi na muzici. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem – rekao je Iglesias u jednoj od rijetkih izjava o svojoj partnerici i njihovoj vezi. – Bili mi zajedno ili ne, Anna bi bila idealna majka. Siguran sam u to – rekao je jednom prilikom. Iglesias je dodao kako mu je veza s Kournikovom jedina ozbiljna u cijelom njegovom životu.

Izvor: 24sata.hr LjiZ/Foto: Getty Images

Presimpatično: Anna Kournikova s kćerkicom pleše u ritmu Enriqueove nove pjesme

Poznate ličnosti sa stvarno velikim porodicama

 

Dvostruka sreća: Ovi faktori povećavaju mogućnost da dobijete blizance