VELIKA PUZIJADA za bebe ovog vikenda u banjalučkom Delta Planetu

puzijada za bebe mamaklik delta planet moj market.jpg
Foto - ilustracija / Pinterest

Velika puzijada za bebe održaće se u u subotu 1. februara u banjalučkom Delta Planetu!

Puzijada za bebe označiće kraj projekta „Vratile se rode” trgovačkog lanca mojMarket, koji je i organizator ovog događaja.

Za učešće u Puzijadi, svoje bebe možete prijaviti putem mojMarket Facebook stranice ili na info pultu mojMarket trgovine u Delta Planetu. Sve što je potrebno je ime, prezime i uzrast bebe.

Početak druženja predviđen je za 11 časova, a startni brojevi za učešće u Puzijadi moći će se preuzeti na licu mjesta, u periodu od 10:30 do 11 časova.

Poseban dio događaja biće pripremljen i za tate koje budu željele da pokažu svoje vještine previjanja beba, sa mogućnošću osvajanja poklon bona u iznosu od 100 KM za kupovinu u mojMarket trgovinama.

U sklopu događaja, za mališane su pripremljene i druge radionice – iscrtavanje lica, druženje sa Fazonkom Balonkom, puzzle i crtanje.

Za sve učesnike Puzijade predviđeni su pokloni koje su obezbijedili organizator događaja i brend Violeta, partner trgovačkog lanca mojMarket u projektu „Vratile se rode”.

„Projekat Vratile se rode prvi put je realizovan u proljeće 2016. godine, u nešto manjem obimu. Nastavak projekta uslijedio je sa prvim danom proljeća 2018, u kontinuitetu je trajao do kraja 2019. godine i obuhvatao je područje opštine Banjaluka. U periodu od 22 mjeseca obradovali smo preko 3260 porodica poklon paketima koji su sadržavali artikle korisne za roditelje i prinove u prvim mjesecima zajedničkog života. Posebnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima u mojMarket trgovinama, koji su dodjeljivali poklon pakete, te našim partnerima, brendu Violeta, koji nas je podržao od samog početka projekta i osoblju Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS,” navela je u saopštenju Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca mojMarket.

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2020: U aprilu dva dana zabave za male i velike!

Postoje li razlike između prvog i drugog djeteta? Ovi crteži sve objašnjavaju!

Dr Nestorović objašnjava kako skidati visoku temperaturu i razlikovati viruse od bakterija

JEŽEVA KUĆICA Branka Ćopića: Sjećate li se ovih stihova koji su nas učili SKROMNOSTI u djetinjstvu