Poznate ličnosti sa stvarno velikim porodicama

Kada je riječ o potomstvu, većina će se parova izjasniti da su dva djeteta onaj optimum kojem teže, a u posljednje vrijeme nerijetko viđamo i ponosne roditelje troje ili četvoro mališana. Pogledajte koji su se sve poznati parovi odlučili da iskorače van prosjeka i naprave baš-baš velike porodice:

1. Tori Spelling

Nakon 10 godina braka, zvijezda serije Beverly Hills Tori Spelling i njen suprug Dean McDermott nastavljaju povećavati svoju porodicu, a trenutno imaju petoro djece! Roditelji Liama (9), Stelle (8), Hattie (5) i Finna (4) nedavno su dobili i sina, imena Beau Dean McDermott. “Zaljubljeni smo u novu bebu. On je pravi blagoslov i njegova su braća i sestre presretni što su ga dobili! Svi smo zaista zahvalni za našu veliku, lijepu i zdravu porodicu”, kaže Tori.

2. Chris O’Donnell


Možda ga znate kao Robina iz filma Batman Forever, Finna iz Grey’s Anatomy ili kao specijalnog agenta G. Callena iz serije NCIS: Los Angeles, ali za Lily, Christophera, Charlesa, Finleyja i Maeve, on je nabolji tata na svijetu.

3. Kris Jenner

Kris Jenner je stvorila porodicu sa advokatom Robertom Kardashianom, u kojoj su dobili Kourtney, prepopularnu Kim, Khloé i Roberta, prije nego što se udala za olimpijca Brucea Jennera. Sa Bruceom je (prije nego što Bruce postao Caitlyn) dobila kćerke Kendall i Kylie. Ako računate četvoro djece iz njihovih prethodnih brakova, i dvoje zajedničkih, to je ukupno desetoro djece za mamu Kris! Dio je stao na fotografiju iznad.

4. Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina i Brad će imati pune ruke posla oko odgoja njihovo šestoro djece. Zajedno imaju tri usvojena djeteta – Maddoxa, Paxa i Zaharu, te troje biološke djece – Shiloh, Knoxa i Vivienne. Bez obzira na cijelu frku oko razvoda ovog slavnog para, odlično se slažu kada je riječ o dobrobiti njihovih mališana. Pitt je za CNN izjavio: “Cijela situacija me jako rastužuje, ali ono što je sad najvažnije jeste dobrobit naše djece”.

5. Jamie Oliver

Poznati kulinarski mag Jamie Oliver je super-zauzet i unutar i van kuhinje, jer on i njegova supruga Jools imaju petoro mališana! I svi oni imaju maštovita imena, što znači da ćale Oliver nije kreativan samo kad mućka egzotične namirnice. Na fotki su Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow, Buddy Bear Maurice i beba River Rocket Oliver. 😀

6. Lauryn Hill

Popularna pjevačica ima petoro djece sa Rohanom Marleyjem, sinom legendarnog Boba Marleya: Ziona Davida, Selah Louise, Joshuu Omarua, Johna Nestu i Sarah. Godine 2011. rodila je sina kojeg je nazvala Micah, ali znatiželjnoj javnosti nije otkrila identitet njegovog oca. Najzanimljivije od svega je to što je mlada Lauryn Hill početkom ove godine postala i baka.

7. Eddie Murphy

Zvijezda holivudskih komedija Eddie Murphy je tata devetoro djece! Sa svojom prvom suprugom Nicole Mitchell ima ih petoro, a to su: Bria, Miles, Shayne, Zola i Bella. Ima i dva sina, Erica i Christiana, iz druge dvije veze, ali i kćerku Angel koju je rodila članica Spice Girls Melanie Brown. Sa posljednjom djevojkom, modelom Paige Butcher, dobio je kćerku Izzy Oona u maju 2016. godine.

8. Kevin Costner

Oskarovac Kevin Costner tata je sedmoro djece. Annie, Lily i Joe su djeca koju je dobio sa prvom suprugom Cindy Silva; zatim je postao otac Cayden, Hayes i Grace sa Christine Baumgartner. Nedavno je dobio sina Liama sa djevojkom Bridget Rooney.

9. Mel Gibson

Prije nego što je postao poznat, Mel Gibson se oženio sa Robyn Denise Moore sa kojom je dobio sedmoro djece: Hannah, Edwarda, Christiana, Williama, Louisa, Miloa i Thomasa. Sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorievom je dobio kćerku Luciju, a sada je u dvogodišnjoj vezi sa scenaristkinjom Rosalind Ross sa kojom je ovog januara ponovo postao otac, poželivši dobrodošlicu sinu Larsu Gerardu Gibsonu. Računajući na prste ili putem digitrona rezultat je isti – devetoro mladih Gibsona!

10. Natalia Vodianova

Ruski supermodel Natalia Vodianova je mama petoro mališana! Najmlađi sin Roman rođen je sredinom 2016. i drugo je dijete koje ima sa partnerom Antoineom Arnaultom. Njihov stariji sin zove se Maxim, a tu su i Lucas, Viktor i Neva, iz njenog prethodnog braka s Justinom Portmanom.