Ella Dvornik opisala kako je ušla nepoznatom čovjeku u auto: “Trudnički mozak”

Ella Dvornik mamaklik.jpg

Ella Dvornik objavila je status u kojem je opisala nesvakidašnju epizodu koja joj se dogodila! Status je postao hit na Facebooku.

“Trudnički mozak: Uđem nekom liku u auto misleći da sam naručila prijevoz za doma. Inače, došla sam u grad sa svojim autom i nisam ni otvorila aplikaciju. I frajer nije imao oznaku za taxi”, napisala je 29-godišnja influenserica te mnoge nasmijala. “A kako ste vi?” dodala je Ella Dvornik.

Mnoge je zanimao i nastavak anegdote pa su Ellu pitali je li je pitao “kud idete gospođo”. “Okrenuo se i rekao ‘mislim da ste pogriješili'”, objasnila je Ella.

https://www.facebook.com/elladvornik/posts/10156642361216932?__xts__[0]=68.ARBtHGS_-F6YOKuz7E4svvOv9zG0WqMS03UwVCwzs6tetO3zfNWtjuBg5htWzwtiu5B2BMXYWSpbZCymYyDTcyu9a1YLyPGv_79sdQa3b-4GmKnZd3U_h0xEYtS4-SPrL7ptVHtI34S7Y_e3v4h_3l0XNT07clsdWcWL-A5oAJoKbVNPlkJh__3PuDp3XDNX_mZwBgKzMLrknWvGpXfG4iJLiAB75yRNcurNvcvSMSe5o0LI-euwok2rgfp7IPOTE9Y_eqEnLjKkENC2ZVXo4VwvNdSqW4NkbPDtZ9aTBboi9-L5b2xLo–gn7qUw1-ZecLC3LJGCYiyGg&__tn__=-R

Njezin status već je skupio više od šest hiljada lajkova, a vrlo su brzo i druge žene podijelile svoje ispovijesti o “trudničkom mozgu”

“Bila trudna, došla ispred Tunela Učka s istarske strane i pitala muža jel uzeo pasoše…u Rijeku smo išli”, “Prošle godine kad sam bila trudna uđem u Konzum u kupovinu,vidim dečka puna kolica mlijeka i pomislim gle dečko sigurno puni police i zamolim ga da mi jedan karton mlijeka prebaci u moju košaru. Dečko je bio ljubazan, ali mi na kraju kaže ‘ja kupujem sebi za kafić’. Umrla sam od srama”, neke su od njih.

Radio Sarajevo

Ovaj par je totalno otkačen: Glumac čestitao rođendan trudnoj supruzi na duhovit način, fotkama koje su OBIŠLE SVIJET!

Kako odrediti termin porođaja? Izračunajte datum dolaska bebe na svijet

Svi TESTOVI U TRUDNOĆI koji otkrivaju genetičke nepravilnosti ploda