Ovaj par je totalno otkačen: Glumac čestitao rođendan trudnoj supruzi na duhovit način, fotkama koje su OBIŠLE SVIJET!

Photo credit: Steven Ferdman / Getty Images Entertainment

Glumica Blake Lively je nedavno proslavila svoj 32. rođendan zajedno sa suprugom Ryanom Reynoldsom i kćerkama James i Inez. Blake je trudna, ali to ne znači da Ryan ima milosti prema njoj.

Ryan Reynolds, zvijezda filma “Deadpool” najviše voli da se šali na račun supruge na Instagramu. Blake Lively ponekad uzvrati udarac na svom profilu i tako ovaj par ludo zabavlja svoje pratioce.

Poznati glumac je ovaj put objavio niz urnebesnih fotografija sa suprugom uz prigodnu čestitku: “Srećan rođendan Blake”. Na fotografijama je glumica ispala ili mutno, sa grimasom ili zatvorenih očiju, dok je Reynolds na svakoj ispao odlično.

Fotke je u nekoliko dana – žargonski rečeno – “lajkalo” preko 6 miliona ljudi, a među pratiocima koji su prepoznali Ryanov humor je i teniserski as Novak Đoković (@djokernole), i sam poznat po više nego duhovitim nastupima u javnosti.

Pogledajte fotke zbog kojih publika umire od smijeha 😀

Slavni holivudski par očekuje treće dijete, pa su sklopili dogovor da nikad ne snimaju filmove u isto vrijeme.

“Blake i ja smo se dogovorili da ne snimamo u isto vrijeme. Ako bi ona snimala nešto na Tajlandu, a ja radim film u Vankuveru nikad se ne bismo viđali i našoj djeci bi to jako teško palo. Funkcionišemo kao zajednica i dogovaramo koje projekte ćemo snimati”, rekao je Ryan.

“Djeca su uvijek sa nama. Nebitno je gdje smo – Španija, Njujorak, Aljaska. Kad smo zajedno to je porodica i to je naš dom”, izjavila je Blake Lively.

Photo: pinterest

Duhoviti Ryan izjavio je da je poslije dvije kćerke spreman da ih dobije još sedam.

“Kćerke su ispunjenje mojih snova. Ako bih mogao da imam deveti kćerki, imao bih ih. Bio bih presrećan. Nisam neko ko sad sanjari da treće dijete bude dječak”, zaključio je Rajan.

Credit: Photo by Matt Baron/REX/Shutterstock /People.com

Pročitajte: Quentin Tarantino i njegova mlada izabranica čekaju prvu bebu


 

MamaKlik.com/Glossy.espreso.rs