Univerzalna prirodna njega lica i tijela za blistav ten i elastičnu kožu

Bio-oil-BiH-Univerzalna-prirodna-njega-lica-i-tijela-za-blistav-ten-i-elastičnu-kožu-mamaklik-1.jpg

Prirodna njega lica i tijela preparatima koji nisu “ugušeni” lošim sastojcima i ne opterećuju, preduslov su ljepote naše kože.

Lijepa, podmlađena, blistava i zategnuta koža su aksiomi ljepote svake žene, kojima ona teži bez obzira na životnu dob. Prirodna njega lica i tijela može da vas riješi neujednačenog tena i dehidriranosti, ožiljaka, strija, te prvih znakova starenja. Važno je da birate pametne preparate, sa jednako pametnim sastojcima koji će vam provjereno donijeti brojne benefite.

MamaKlik preporučuje Bio-Oil, višenamjenski preparat za njegu kože lica i tijela, koji je namijenjen njezi i smanjenju vidljivosti strija i ožiljaka.

Bio oil BiH prirodna njega lica i kože protiv bora, strija, ožiljaka preporuke savjeti mamaklik (1).jpg

Sastav Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina A i E sjedinjenih u uljanoj bazi, koji pospješuju formiranje novog sloja kolagena i pomažu u obnavljanju kože

Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™ koji doprinosi apsorbciji prirodnih komponenti i mijenja uljanu konzistenciju, čineći Bio-Oil nemasnim i laganim za nanošenje. U svakodnevnoj rutini njege, Bio-Oil čini kožu blistavom, zdravom i hidriranom. 

Više od 280 međunarodnih priznanja i nagrada potvrđuju efikasnot i pozitivna dejstva Bio-Oila, a njegov uspjeh potvrđuje i prvo mesto na Amazonovoj listi najprodavanijih proizvoda za njegu u protekloj deceniji.

Najveća potvrda za Bio-Oil su ipak zadovoljni korisnici koji svakodnevno dijele svoja pozitivna iskustva i koji se iznova i iznova vraćaju ovom proizvodu. 

Više informacija možete da dobijete na www.bio-oil.com.

Prirodna njega kože lica i tijela tokom trudnoće

Zavirite u MAKEUP FRIŽIDER: Minijaturno čudo koje čuva kozmetiku

Za ZDRAVLJE KOŽE jedite ove namirnice! Dobre su za ten i mladolik izgled lica i tijela