Prirodna njega kože lica i tijela tokom trudnoće

Ne samo da redovnom upotrebom možete ublažiti izgled strija, već vitamini A i E doprinose proizvodnji kolagena, elastičnosti i hidriranosti kože.

Bio Oil ulje protiv strija u trudnoci mamaklik.com

Trudnoća je posebno značajan period u životu svake žene. Željno iščekivanje da se upozna najvoljenije biće, prate i brojne promjene koje se manifestuju na koži trudnice.

Usljed rasta stomaka i povećanja tjelesne težine, dolazi do rastezanja kože, njenog pucanja i pojave strija. Osim toga, hormonske promjene mogu uzrokovati bubuljice, akne, isušivanje ili depigmentaciju.

Zato je važno posebnu pažnju posvetiti njezi kože.

Međutim, kako je trudnoća osjetljivo stanje, tokom koga su zdravlje mame i bebe najvažniji, njega mora biti zasnovana na upotrebi sigurnih i provjerenih preparata.

Moguće rješenje je Bio-Oil, jedan od vodećih brendova za njegu kože, a koji je odnedavno dostupan i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Potpuno prirodna formulacija bazirana na uljima nevena, lavande, ružmarina i kamilice, čini Bio-Oil savršenim i sigurnim preparatom.

Ne samo da se redovnom upotrebom može znatno ublažiti izgled strija, već vitamini A i E doprinose proizvodnji kolagena, elastičnosti i hidriranosti kože.

Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™, koji mijenja uljanu konzistenciju, čineći ga lakim za nanošenje i nemasnim.

Ovo osigurava da se sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina apsorbuju u kožu.

Uz upotrebu Bio-Oil preparata tokom blagoslovenog stanja koža će biti zahvalna, a buduće mame spokojne i njegovane.

Više informacija možete naći na stranici: www.bio-oil.com