Besplatni virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i dojilje

Besplatni-virtuelni-sajam-i-online-konferenciju-za-trudnice-i-dojilje-mamaklik-BiH-Srbija.jpg

“Prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i dojilje” održat će se online, putem interneta, u petak 03. aprila u 18:00h, a učešće je besplatno!

Govorit će se o zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu koja se nađe u određenoj stresnoj situaciji. Cilj događaja jeste pružiti neophodne informacije, te naučiti i pripremiti trudnice i dojilje da se nose sa stresnim periodom, navedeno je u saopštenju.

Besplatni-virtuelni-sajam-i-online-konferenciju-za-trudnice-i-dojilje-mamaklik-BiH-Srbija.jpg

Tema kojom će početi konferencija je ”Priprema za porod u stresnoj situaciji”, a koju će prezentirati prim.dr.med. Senad Sarić.

Naredna tema koju će trudnice i dojilje moći slušati je ”Kardiološko-internistički aspekt kod trudnica”. Prezentirat će je dr.med. Grit Kirsten Sarić, specijalista za internu medicinu-subspecijalista kardiolog.

”Anksioznost, stresni događaji i način nošenja sa njima za trudnice i dodjilje”, je tema koju će prezentirati prim.dr. Lamija Duranović-Vinković, specijalista neuropsihijatar.

Besplatni-virtuelni-sajam-i-online-konferenciju-za-trudnice-i-dojilje-mamaklik-BiH-Srbija.jpg

Pored ovih tema, bit će prezentovama platforma online sajma na kojoj se nalaze brojne nagradne igre, kao i popusti sponzora i partnera projekta.

“Prvi virtuelni sajam i online konferencija za trudnice i dojilje” je organizovana zahvaljujući kompaniji Sfera d.o.o. Mostar – izdavaču specijaliziranog časopisa za majku i dijete ”Roditelj”.

Prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

Trudnoća i porođaj – Besplatni priručnik za trudnice o drugom stanju, porodu i prvim danima s bebom

Trudnoća u vanrednoj situaciji: Maksimalno smanjiti kontrole i bilo kakve izlaske iz kuće!

Kako pametne žene sabotiraju svoj uspeh!