Quentin Tarantino po prvi put postao otac! Poznati režiser i njegova mlada supruga dobili sina

Quentin Tarantino po prvi put postao otac! Poznati režiser i njegova mlada supruga dobili sina
Photo by Karwai Tang/WireImage

Nagrađivani producent Quentin Tarantino u subotu je po prvi put postao otac. Njegova supruga Daniella Pick rodila je sina u Tel Avivu.

Par se vjenčao 2018. godine, a njihova razlika u godinama često je bila tema komentara na društvenim mrežama. Naime, Quentin Tarantino je od Danielle stariji 20 godina.

Ali to, čini se, ne predstavlja problem paru koju se upoznao na premijeri Quentnova filma “Nemilosrdni gadovi” 2009. godine i ubrzo zaljubio. Iako je reditelj često govorio kako se ne planira oženiti jer je previše posvećen svojoj karijeri, pjevačica i manekena Daniella ga je očarala.

Kako navodi TMZ, par je odlučio da će se sin roditi u Izraelu kako bi osim američkog, imao i izraelsko državljanstvo. Daniella je inače rodom iz Izraela, a njen otac je popularni izraelski pjevač Svika Pick.

https://www.instagram.com/p/B6oeXQBH0Bf/?utm_source=ig_embed

Quentin Tarantino je svojevremeno izjavio kako razmišlja o povlačenju iz svijeta filma kako bi se mogao posvetiti svome sinu.

“Ne mogu odvući svoju porodicu u Njemačku ili Šri Lanku na snimanje iduće priče. Mogao bi postati malo mirniji i više pisati od kuće”, rekao je Quentin.

Izvor: 24sata.hr

Enrique i Anna objavili prve fotografije bebe i mnogo su emotivne

ELLA DVORNIK POSTALA MAMA DJEVOJČICE LUMI WREN

Mama intervju: Lejla Zatović

Mama intervju: Aida Halilović