Cameron Diaz je postala majka u 47. godini, a ime bebice je baš zanimljivo

Cameron Diaz postala mama u 47. godini mamaklik.jpeg
Photo: Insider

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Cameron Diaz (47) podijelila je zanimljivu objavu na svom Instagram profilu. Naime, ona i suprug, roker Benji Madden, s javnosti su odlučili podijeliti vijest da su postali roditelji kćerkice kojoj su dali ime Raddix.

https://www.instagram.com/p/7Bqg1GnGxf/

Cameron Diaz je napisala: ”Sretna nova godina od Maddena! Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novu deceniju viješću o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu. Dok smo sretni što možemo objaviti ovu vijest, osjećamo i zaštitnički instinkt i želimo zaštititi privatnost naše malene. Nećemo objavljivati slike niti dijeliti više detalja osim činjenice da je stvarno slatka. Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i sretnu novu deceniju…”

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

Istu objavu je podijelio i Benji (40), a kćerkica je prvo dijete paru koji je u vezi od 2014. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije.

Takođe, par nije otkrio kada je tačno malena došla na svijet, a strani mediji su nagađali kako par želi posvojiti dijete ili potražiti pomoć surogat majke.

 

Cameron je do ove objave često ”morala” odgovarati na pitanja kada će roditi i zašto ne želi djecu, a jednom prilikom je iskreno izjavila da nikad nije rodila jer se nikad nije vidjela u ulozi majke.

Jedno od najljepših lica u Hollywoodu svoj posljednji film snimila je 2014. godine, a ove godine je u intervju za InStyle priznala kako joj gluma uopšte ne nedostaje.

Prije sedam godina, tačnije 2013. godine, lagano se počela povlačiti iz svijeta glume te je objavila svoju prvu knjigu ”The Body Book” koja je postala bestseller, a tri godine kasnije predstavila je novu knjigu ”The Longevity Book” u kojoj je otkrila svoje anti-age trikove.

https://www.instagram.com/p/BAkZpz3nG1Q/

miss7.24sata.hr

Poznate dame koje su postale mame u četrdesetim!

Trudnoća nakon 35. godine? Nauka kaže da je potpuno OK!

Svi TESTOVI U TRUDNOĆI koji otkrivaju genetičke nepravilnosti ploda