Mariah Carey otkrila kako je nakon trudnoće smršala 20 kilograma

Čim je vaga pokazala poveći broj, pjevačica se uputila kod nutricioniste. S njim je dogovorila plan prehrane i koliko kalorija dnevno smije da unese. Dok je faza mršavljenja bila u toku, Mariah se nije vagala…

Kao i većina žena, pjevačica Mariah Carey udebljala se u trudnoći. ‘Skupila’ je trideset kilograma, a za samo dva mjeseca smršala je čak dvadeset. 

Čim je vaga prikazala poveći broj, pjevačica se uputila kod nutricioniste. S njim je dogovorila plan prehrane i koliko kalorija dnevno smije unijeti. Odlučili su se na 1.500 kalorija na dan, a jela je male obroke svakih nekoliko sati.

Iako to nije bila opcija na samom početku jer je rodila carskim rezom, uz pravilnu prehranu Mariah je počela i vježbati.

Najprije je velik dio režima činila dijeta, a prvi korak kod vježbanja bile su duge šetnje s psima. Zatim je unajmila i ličnog trenera koji ju je doveo u formu.

Dok je faza mršanja bila u toku, Mariah se nije vagala. Kako kaže, vodila se osjećajem. Isprobavala je stare haljine i provjeravala kako joj stoje, a o kilogramima nije razmišljala.

– Tajna njenog uspjeha je ta što je gotovo u potpunosti izbacila iz prehrane prerađeni šećer – rekao je njen prijatelj.

Pjevačica je rodila blizance Moroccana Monroe dok je bila u braku s reperom Nickom Cannonom. Od njega se razvela 2016. nakon osam godina braka.

Izvor: 24sata.hr