Prizor koji će vas rasplakati: Prvi susret dječaka i njegovog prijevremeno rođenog brata (FOTO/VIDEO)

Drugog sina Džejka ova mama je rodila devet nedjelja ranije, carskim rezom, a dječak je bio težak svega 508 grama…

‘Nekada je biti stariji brat mnogo bolje nego biti superheroj’, stoji u opisu Instagram profila šestogodišnjeg Mikija, koji je jedva čekao da postane stariji brat, a njegova želja se konačno i ispunila.

Šestogodišnji Majki iz Melrouza u Masačusetsu, oduvijek je želio da bude stariji brat. Nije ni znao da će mu roditelji i ispuniti ovu želju.

“Uvijek bi me pitao: ‘Kad ću dobiti mlađeg brata?’, počinje priču Majkijeva mama. Obično bih mu odgovorila: ‘Kad dođe vrijeme’. On je veoma želio brata i bilo mu je još teže jer je gledao u školi kako njegovi prijatelji dobijaju braću”, nastavlja priču mama Džesika Marota (39).

https://www.instagram.com/p/Bl645tng2Lu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Džesika je u januaru 2017. imala pobačaj, u 11. nedjelji trudnoće. “Dugo smo pokušavali da dobijemo drugo dijete i kad smo ga izgubili bili smo uništeni. Srce mi je bilo slomljeno. Osjećali smo se kao da ne zaslužujemo ono što nam se dogodilo. Ali, istovremeno, ista stvar se događa mnogim ljudima”, priča Džesika za “Pipl”.

https://www.instagram.com/p/BlT_6FaFgG3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Kako ne bi opteretili svog sina, roditelji mu nisu rekli za pobačaj i svi su bili “na iglama” kad je osam mjeseci kasnije Džesika saznala da je ponovo trudna. Plašila se da će ponovo doživjeti pobačaj, pa nije rekla Majkiju za trudnoću sve dok nije ušla u 12. nedjelju.

https://www.instagram.com/p/BlUA6muHro8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Bila sam šokirana što sam u drugom stanju, ali nismo htjeli da se radujemo. Bili smo toliko uplašeni da nismo uopšte pričali o tome. Čekali smo dok nije prošlo prvo tromjesečje da kažemo novosti”, kaže Džesika.

Ona je rekla da je Majki bio oduševljen kad je čuo za trudnoću.

“Imao je suze u očima i bio je voma uzbuđen. On je veoma emotivan. Želio je da sazna kad će beba doći u svijet”, seća se Džesika.

Drugog sina Džejka ova mama je rodila devet nedjelja ranije, carskim rezom 6. marta, a dječak je bio težak svega 508 grama. Ljekari su odmah po porođaju odnijeli bebu i Džesika je uspjela da je zagrli tek sljedećeg dana. Iako je Majki vidio Džejka kad se rodio, nije mogao da ga uzme u naručje punih nedjelju dana. Konačno, 17. marta, Majki je uživao u nekoliko minuta zagrljaja sa svojim mlađim bratom, koga su mu u bolnici stavili na grudi.

“Bili su preslatki. Majki je bio veoma uzbuđen. Kad je uzeo Džejka nervozno se smijao i treptao jer je bio veoma dirnut. To je vjerovatno jedna od najemotivnijih scena koje sam ikad vidjela, ali bez mnogo suza jer je bio veoma srećan”, rekla je Džesika.

Dva brata su fotografisana u zagrljaju, a slika koja je objavljena na internetu, razniježila je javnost.

https://instagram.com/p/BlnbWjmA4dw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Majki mnogo voli Džejka. Grli ga, priča mu lijepe stvari i smiješne priče. Džejk mu je donio mir. Čak i kad plače, Majki dolazi do njega i smiruje ga. Stvoren je da bude veliki brat. Njih dvojica su zajedno nevjerovatni. Majki je bio prvi koji je nasmijao Džejka. Dugo vremena smijao se samo njemu. Zaista mislim da će biti bliski do kraja svojih života”, zaključila je njihova majka Džesika.

Izvor: Blic