Glumica Kate Hudson objavila vijest o trećoj trudnoći i otkrila pol bebe

Američka glumica Kate Hudson podijelila je putem Instagrama fantastičnu vijest o tome da očekuje treće dijete. Uz objavu trudnoće, fanovima je otkrila i pol bebice.

Kate Hudson, holivudska glumica poznata po filmskim ostvarenjima “Kako izgubiti frajera u 10 dana”, “Rat nevijesti” i “Majčin dan”, iskoristila je nakratko društvene mreže, nakon dužeg vremena, kako bi otkrila sretnu vijest o trudnoći.

Kate je putem Instagrama objavila presimpatičan kratki video iznenađenja, na kojem zajedno sa svojim parternom, muzičarem Dannyjem Fujikawom buši balone, kako bi nakon urađenog prenatalnog testa i sami saznali pol bebe. Rezultati su bili neočekivani – i posve ružičasti, tako da slavni par nesumnjivo očekuje djevojčicu.

https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT/?taken-by=katehudson

Ovo će biti njena prva ćerkica, jer Hudsonova već ima dva sina, četrnaestogodišnjeg Rydera i šestogodišnjeg Binghama, iz prethodnih emotivnih veza.

Pored radosne vijesti, Kate se istovremeno požalila fanovima i objasnila zašto je već duže vrijeme nema na društvenim mrežama:

“Ako ste se pitali zašto sam toliko odsutna na svojim društvenim profilima, to je zato što se nikada nisam osjećala bolesnije! Ovo je, od svih trudnoća, moj najmučniji prvi trimestar“, napisala je Kate.

“Boomeranzi (video aplikacije na Instagramu, op.aut) mi stvaraju mučninu, Superzoom je jednostavan način da završim sa glavom u WC šolji, hrana na Instagramu me zaprepašćuje i razmišljanje o Insta pričama me iscrpljuje više nego što sam već bila iscrpljena”.

Kate je očito glumačke vještine iskoristila i u stvarnom životu, sedmicama se pretvarajući da se osjeća sasvim OK, unatoč groznim mučninama sa kojima se borila: “Ako ste me vidjeli vani kako se smješkam i izgledam kao da je sve fantastično, znajte da lažem!”, priznaje glumica, objašnjavajući da je pokušala da trudnoću drži u tajnosti dok konačno ne dođe sebi.

“Pokušali smo ovu trudnoću zadržati ispod radara koliko god je to moguće, ali sada sam previše ispupčena“, kaže ona, dodajući da skrivanje drugog stanja predstavlja prevelik izazov i iscrpljuje više nego objavljivanje vijesti o trudnoći i sva medijska pažnja koja će da uslijedi.

Sada kada su trudnoća i pol bebe objelodanjeni, izgleda kao da je cijela posada oduševljena vijestima. “Moja djeca, Danny, ja i cijela porodica, ludi smo od uzbuđena! Djevojčica je na putu.”

Medijsku pažnju svakako ima, zahvaljujući talentu, harizmi i ljepoti koju je naslijedila od svoje mame – velike glumačke zvijezde Goldie Hawn. Radosni video je već pogledalo skoro 15 miliona fanova, a Kate se očito izborila i sa jutarnjim mučninama jer je već nakon par dana snimljena kako otvara draguljarnicu “Harry Winston” u Hong Kongu.