Celulit je rješiv problem!

Celulit je rješiv problem

Iako se mnoge od nas drže one poslovice da je bolje godinu dana jesti,  pa se samo sedam sramotiti na plaži, problem je ipak malo dublji od puke sramote u kupaćem kostimu.

Jer, da li ste znali da je, iako ga svi doživljavaju kao estetski, celulit u osnovi medicinski problem?

Da li ste znali i da se, zbog zastoja cirkulacije, može javiti ne samo celulit, nego i oticanje nogu i ruku, osjećaj težine, umor, bolovi u kičmi i zglobovima, kožni podlivi, te promjene na koži?

Da li ste znali da i osobe sa manjkom kilograma imaju problem sa celulitom?

Šta je celulit: Savremena shvatanja celulita polaze od poremećaja strukture vezivnog tkiva u pojedinim dijelovima kože i vezivnim pregradama izmedju masnih ćelija u potkožnom masnom tkivu, pa tako dolazi do promjena  u samim masnim ćelijama, odnosno celulita.  Nastanak celulita se odvija iz više faza, kod žena počinje već  sa pubertetom i razvija se tokom cijelog života.

Žene su predisponirane za stvaranje celulita koji danas narušava izgled preko 90 posto žena. Tipična mjesta na kojima se javlja celulit su bokovi, butine, trbuh, a može se javiti na nadlakticama i grudima.

Da li ste znali da su naučne studije pokazale da je enzim mukopolisaharizada izuzetno efikasan u borbi sa tegobama celulita? Ovaj enzim se može pronaći u obliku proizvoda Thiomucase anticelulit gela koji je pokazao dobre efekte kod svih oblika celulita, jer čini kožu zategnutom i čvršćom. Redovnom upotrebom postiže se značajno smanjenje obima, efikasno se prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita, povećava elastičnost i tonus kože.

Poznati Thiomucase anticelulit gel, kompanije Hemofarm,  vraća se i na naše tržište u modernoj, redizajniranoj ambalaži.

Nije do ogledala!