Šta obući na Srpska Open? Prijedlog outfit-a

Srpska Open, najveći sportski događaj u regionu, stiže za par dana u Banjaluku! Ukoliko ste uspjeli doći do karte za ovaj teniski turnir, onda ste među onim sretnijima! Sada kad ste obezbijedili svoje mjesto na tribini, vrijeme je za sljedeće pitanje: “Šta obući na Srpska Open?”.

Ne postoji definisan dress code, ali se od publike očekuje pristojna garderoba. Ovo je stav organizatora turnira. Kao što znamo, tenis važi za sofisticiran sport, a takvom garderobom ispunjene su i tribine svjetskih teniskih turnira.

Vrijeme je da nabacite svoje svijetle komade odjeće. Redakcija MamaKlik-a izdvojila je kombinacije u kojima ćete sigurno biti primjećeni!

Prugice su No1

Meghan Markle nas svojim stilom i odjevnim kombinacijama nikada nije razočarala. Rekreirajte njen look sa Wimbledon-a 2018. godine i sigurno nećete pogriješiti!

Sa bijelim nećete pogriješiti

Boja sa kojom sigurno nema greške je definitivno bijela. Dodajte na sve to šešir ili kačket i spremni ste za Srpska Open!

Klasične i udobne haljine? Može!

Sa haljinama nema greške i mnogo razmišljanja. Izaberite onu u kojoj se lijepo osjećate, nabacite patike ili cipele, dodajte neki komad nakita i spremni ste.

Boje – što da ne!

Iako su bijela i svijetloplava prva asocijacija na outfit za teniski turnir, ne znači da se toga moramo striktno držati. U trendu su pink, narandžasta, zelena i žuta boja. Zašto ne biste pronosali svoj omiljeni komad u nekoj od tih boja?


Nadamo se da će vam naši prijedlozi pomoći pri odluci šta obuci na Srpska Open. Za šta god da se odlučite, nabacite dobro raspoloženje i SPF i sigurni smo da ćete uživati!