Modna kapsula za trudnice – 6 BASIC pravila – Sada znaš šta ćeš sutra obući

Izbor outfit-a, priznaćete, ponekad traje cijelu vječnost. Još kada tu dodamo trudnički stomak koji čini da nas sve žulja, da nam je sve kratko, da ne stajemo u omiljene komade iz ormara, onda taj izbor još više oduži. Modna kapsula za trudnice koju smo kreirali, pomoći će vam da uz pomoć basic komada svakog dana imate novi look!

Počnite kupovinu od neizostavne crne i bijele majice, crnih helanki ili hlača, oversize sakoa, bijele košulje, do animal print komada.

Basic crna ili bijela majica: outfit za svaki dan

Outfit u kojem ćete se sigurno osjećati najudobnije jesu helanke ili udobne hlače i basic crna ili bijela majica. Ako tome dodate široku košulju, jeans jaknu ili džemper, spremni ste za šetnju, kafu sa prijateljicom i šta god poželite.

Modna kapsula za trudnice – oversize sako

Oversize sakoi postali su omiljeni komad odjeće svake žene. Lako ih je kombinovati, a svaki outfit čine urbanim i moderenim.

Kapsula za trudnice: košulja na sve!

Kada temperature porastu, a želimo da izgledamo nešto formalnije, pribjegavamo najboljem klasiku – dobroj bijeloj ili svijetloplavoj košulji.

Trendi look: Biciklističke hlače

Biciklističke hlače, koje smo do prije par godina nosili samo na trčanje i trening, posljednjih godina nose se na apsolutno sve prilike. Pa čak i uz sandale i sako. Trudnicama će definitivno biti rashladno i udobno u njima.

Ne odričemo se prugica!

Znamo da obožavate prugice zato smo ih uvrstili u našu modnu kapsulu za trudnice. Bilo da se radi o suknji, majici ili haljini, dodajte tome crveni ruž i torbicu i spremni ste!

Animal print komadi

Animal print komadi uvijek su u trendu, a svaki outfit čine zanimljivijim.

Nadamo se da će vam naša modna kapsula za trudnice pomoći prilikom odabira sljedećeg outfit-a. Za šta god da se odlučite uvijek se vodite svojim stilom i birajte komade u kojima se vi osjećate lijepo. Nemojte slijepo pratiti trendove ukoliko se sami ne osjećate ugodno u onom što nosite.