BALETANKE 2020: Modeli koji su kao stvoreni za jesenski period!

BALETANKE

Baletanke 2020. predstavljaju neizostavan dio outfita, a ovo su modeli koje naprosto obožavamo!

https://www.instagram.com/p/B89RuWIA-52/

Jesenske dane karakteriše odjeća za prijelazno razdoblje koja uključuje lagane kardigane, suknje, haljine, ali i veste koje se divno uklapaju u kombinacije kada su temperature nešto niže. Ipak, kako bi svaki outfit bio zaokružena modna priča, valja odabrati chic model cipela, a u tom slučaju baletanke se nameću kao nepogrješiv odabir!

Baletanke ili balerinke su model obuće koji nerijetko podijeli brojna mišljenja, ali jedno je sigurno, riječ je o zanimljivom odabiru koji je ženstven, decentan te donosi neodoljivu notu pariškog stila.

https://www.instagram.com/p/CEmysH5HF_j/

Kao što smo spomenuli, jesenski dani sjajan su trenutak za nošenje upravo balerinki, a zašto je to tako krije se u činjenici koja potvrđuje kako su balerinke udoban i funkcionalan model koji se lako kombinira u brojnim prilikama.

Za nadolazeće dane najdraži high street i high end brendovi pripremili su elegantne jednostavne modele koji sažimaju nepogrješivu klasiku u kombinaciji sa stylish trendi detaljima. 

https://www.instagram.com/p/CEhwIRGp0B-/

Što se tiče boja, prevladavaju neutralne i zagasite nijanse koje se odlično kombinuju s različitim stilovima i odjećom, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći model koji vam najbolje odgovara i u jesenskim mjesecima zablistati na najljepši mogući način.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira savršenih balerinki, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela koji su nas oduševili na prvu!

baletanke
Uterque
baletanke
Miu Miu
baletanke
Roger Vivier
baletanke
Reserved & Utreque
Porte & Paire
Zara, Jimmy Choo
Uterque
baletanke
H&M

Fashion.hr
MamaKlik

Konturisanje kose: Sarah Jessica Parker se godinama služi ovim trikom!

Sportska elegancija za mame u pokretu i modni trendovi 2020

SEKSI MAME I SEKSI ODEVANJE