Kako se kombinuje HALJINA NA PATIKE? Ova 4 modela se super slažu!

Haljina-na-patike-kako-se-kombinuje-sa-patikama-mamaklik-savjeti.jpg

Haljina na patike? Vjerujte nam na riječ, ovo je ekstraordinarno udobna, a opet stilizovana kombinacija koju vrlo lako možete da iznesete! Evo kako kombinovati haljinu sa patikama:

Dolazi lijepo vrijeme i pitate se kako se nosi haljina na patike? Ovaj nesvakidašnji kombo nije moguć sa svakim modelom haljine ili patika. Predstavljamo vam četiri univerzalna modela haljina koji se mogu vrlo efektno kombinovati sa sportskim i ležernim tenisicama…

1. Pletena haljina + bijele patike

Mnoge žene vole da nose meku i toplu pletenu haljinu u ovim prijelaznim mjesecima. Ovaj look je udoban toliko da nam daje osjećaj kao da nismo izišle iz spavaćice, a pomažu i detalji poput rol kragne. Pletene haljine najbolje je kombinovati s klasičnim bijelim tenisicama.

haljina-na-patike-kako-kombinovati-haljinu-sa-patikama-mamaklik-2.jpeg

2. Košulja-haljina + dad sneaker patike

Ako želite izgledati poslovno, onda je košulja-haljina s kragnom te na dugmiće idealno rješenje. Takvi modeli su lagani, svevremenski i mogu se integrirati u svakodnevicu. U hladnijim danima možete preko nje nositi topli pulover. Uz tu haljinu najbolje odgovaraju takozvane dad sneaker tenisice s golemim đonom.

haljina-na-patike-kako-se-kombinuje-haljina-sa-patikama-mamaklik-3.jpeg

3. Raskošna haljina i visoke patike

Visoke tenisice savršeno se uklapaju uz haljinu s karnerima, tj. volanima. Ova romantična djevojačka haljina traži ženstveni ekvivalent. Patike s debljim, ravnim đonom u odgovarajućoj boji, pravi su izbor za romantični, ležerni look.

haljina-na-patike-kako-kombinovati-haljinu-i-tenisice-mamaklik.jpeg

4. Haljina na bretele i šarene patike

Elegantna satenska haljina sa bretelama koja naglašava vašu siluetu, najbolje će se slagati sa šarenim patikama veselih boja. Ženstven kroj daje haljini večernji touch. Šarene patike su za ovu after-work haljinu sjajan pratilac i u dnevnim i u večernjim satima, ali i za radno vrijeme, ukoliko ne radite na mjestu koje insistira na strogoj poslovnoj odjeći.

satenska-haljina-na-patike-mamaklik-4.jpeg

Kako izgledati MOĆNO na radnom mjestu te za kojim detaljima posegnuti za efektan izgled na poslu, pročitajte na ovom LINKU.

Inspo: Miss7.24sata.hr/MamaKlik.com

10 trikova pomoću kojih možete prepoznati LAŽNI NAKIT

 

U 5 koraka do originalnog ukrasa: Mašnice uz pomoć viljuške

10 trikova pomoću kojih možete prepoznati LAŽNI NAKIT