Zvoncare: Model koji ove sezone doživljava veliki “comeback”

zvoncare-2020-mamaklik.jpg

Iako se trendovi nevjerovatno brzo smjenjuju, raduje nas činjenica da se mnogi od njih, s vremena na vrijeme vrate, u novom, modernijem obliku. Jedan od omiljenih “povratničkih” trendova, većini od nas, svakako su zvoncare.

Riječ je o modelu pantalona, koji izaziva podijeljena mišljenja, i dok mnoge žene uživaju da ih nose, postoje i one, koje sebe nikako ne mogu zamisliti u ovom modelu pantalona. Teksas zvoncare bile su definitivno omiljeni modni komad naših majki, ali morate priznati da ste ih i vi, kao djevojčice obožavale.

zvoncare-2020-mamaklik.jpg

zvoncare-2020-mamaklik.jpg

Iako je sa svakim povratkom, predmet modnih raprava, ovaj komad odjeće, nekako uvijek dospije među vodeće modne trendove.

Uz zvoncare vam noga može izgleda duže, a struk tanje, što će posebno primamljivo djelovati na vašu figuru.

zvoncare mamaklik.com

U zavisnosti od vašeg senzibiliteta možete izabrati one sa manje ili više zvonastim nogavicama.

Jedan od glavnih razloga, protiv ovog modela pantalona je taj što ne odgovara svakoj ženskoj figuri. Međutim, ako dovoljno poznajete svoje tijelo i pronađete model sa odgovarajućom visinom struka, ove pantalone istaknut će vašu figuru na posebno ženstven i suptilan način.

zvoncare 3

Zvoncare definitivno najbolje stoje uz visoke potpetice!

Odgovarajući model ovih pantalona učiniće da vam noga izgleda duže, a struk tanje, što će posebno primamljivo djelovati na vašu figuru.

zvoncare mamaklik.jpg

Veoma je važno da znate da vas ovaj model pantalona može vizuelno skratiti, pa je od presudnog značaja da izaberete adekvatnu odjeću, kada ih nosite. One definitivno najbolje stoje uz visoke potpetice.

Odlično se kombinuju i u dnevnim i u večernjim prilikama, a posebno atraktivnim ih čini to što se dobro uklapaju u različite stilove odijevanja.

Ljepota&zdravlje

SEKSI MAME I SEKSI ODEVANJE

Kako se kombinuje HALJINA NA PATIKE? Ova 4 modela se super slažu!

Ove torbe sa ručkama od bambusa biće HIT na ljeto 2020! (FOTO)