Održan “Panel za trudnice” u Doboju

Održan-Panel-za-trudnice-u-Doboju-mamaklik-3.jpg

Veliki besplatni događaj za buduće mame “Panel za trudnice” održan je U prepunoj sali hotela Integra u Doboju, u četrvtak 27. februara.

Besplatni informativni dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu “Panel za trudnice” okupio je brojne trudnice i mlade mame iz Dobojsko-Zeničkog kantona.

Ovaj jedinstveni besplatni događaj organizuje škola za trudnice “Radosnica”, tradicionalno okupljajući veliki broj učesnica koje kroz interaktivna predavanja, razgovore i vježbe imaju priliku da se informišu o trudnoći, porodu i roditeljstvu.

Interaktivna predavanja i vježbe sa vrhunskim ljekarima i stručnjacima iz oblasti roditeljstva razlog su više zašto je “Panel za trudnice” omiljeni događaj među budućim i mladim majkama.

Nakon stručnih predavanja, na kraju programa uslijedila je velika nagradna igra koju su obezbjedili prijatelji i sponzori događaja.

Panelu je prisustvovala i kompanija Biotechology and Genetcs koja već godinama tradicionalno njeguje prijateljstvo sa školom za trudnice “Radosnica”.

Održan-Panel-za-trudnice-u-Doboju-mamaklik-3.jpg

Kompanija BioTechology and Genetics kao ovlašteni partner Švajcarske banke matičnih ćelija i američke kompanije Veritas obezbjedila je budućim roditeljima priliku da se informišu o značaju čuvanja matičnih ćelija iz tkiva pupčanika kao i prenatalnim testovima za rano otkrivanje genetskih anomalija u trudnoći.

Cilj ovakvih događaja jeste interaktivno druženje trudnica sa eminentnim stručnjacima kako bi im obezbjedili adekvatne odgovore na sve nedoumice u vezi sa trudnoćom, porodom ali i prvim danima majčinstva.

Održan-Panel-za-trudnice-u-Doboju-mamaklik-3.jpg

Mirela Mitrović: Najsavremenije usluge za trudnice u BiH

Dr. sci. Elma Mrehić: Svaka trudnoća može da nosi rizik na genetske abnormalnosti

Svi TESTOVI U TRUDNOĆI koji otkrivaju genetičke nepravilnosti ploda

Dr Ives Šindrak: Prednost NIPT testova je u njihovoj preciznosti i neinvazivnosti