Majka 10-oro djece otkrila tajnu besprijekornog izgleda

Prva stvar koja je i više nego očigledna je Tainin nevjerovatno mladolik i njegovan izgled. U videu se vidi kako je ona zaista minimalista po pitanju njege i šminke, ali vidljiv je nevjerovatno lijep ten i zdrav izgled kože.

Brojka od desetero djece mnogima je nezamisliva, ali Taina Lićardo Toivola ima ih upravo toliko. Na snimcima koje često postavlja na društvene mreže prikazuje kako izgleda njena stvarnost i kako se u njoj snalazi, a mi moramo da priznamo da smo naprosto impresionirani njenim vještinama…

Četrdesetjednogodišnja Australijanka Taina Lićardo Toivola majka je čak desetero djece, a mnogima od nas ta brojka je prilično nezamisliva. I dok bi se majke širom svijeta zapitale kako uopšte preživi, ona na svojim fotografijama i snimcima pokazuje da njoj to stvarno ne pada toliko teško. Naprotiv, ona i njen suprug, religijski propovjednik, žive u Finskoj i u svojoj ulozi roditelja stvarno se dobro snalaze.

Prije nekoliko nedjelja, Taina je na svom Jutjub kanalu objavila video o svojoj jutarnjoj rutini. Naravno, teško da 10 klinaca može stati u samo jedan video pa je svoje jutarnje rituale rasporedila u čak 3 videa. Njena djeca nalaze se u dobu od 20 godina do 6 mjeseci, a njihova imena, od najstarijeg do najmlađeg su: Leonardo, Kleopatra, Jerusalim, Dartanjan, Šekspir, Romeo, Nefertiti, King Džejms, Afrodita i Omega.

Prva stvar koja je i više nego očigledna je Tainin nevjerovatno mladolik i njegovan izgled. S obzirom da joj najmlađa ćerka ima samo 6 mjeseci, moramo primijetiti da je Taina u nevjerovatno dobroj formi. Vjerujemo da dobar dio toga duguje trčanju za djecom.

Druga, mnogima nevjerovatna i šokantna, činjenica je da Taina ustaje prije 3 sata ujutru kako bi svoj dan započela u miru, prije nego što se djeca probude. Osim savršenog tajminga i organizacije visokog nivoa, ova mama uspije da pronađe i vrijeme za čitanje, a ponekad i za vježbanje. Osim toga, svaki dan kuva ogromne količine razne hrane za porodicu.

Njena djeca pohađaju brojne aktivnosti, sviraju instrumente i uče strane jezike. Jako su aktivni i, kad je riječ o praćenju njihovog tempa, ova mama je pravo čudo.

Nezavisne