“Igrosvijet”: Besplatne IGRE BEZ GRANICA ZA DJECU danas u Banjaluci

Prve igre bez granica za djecu u BiH “Igrosvijet” održaće se danas (subota 26. maj) u banjalučkom Vodenom parku Aquana i Mercator centru Borik, sa početkom u 11 časova.

Organizator igara je IN fondacija – fondacija za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u Bosni i Hercegovini (INF), a događaj ima za cilj da “promoviše aktivnosti koje razvijaju maštu, kreativnost, razigranost i bezbrižnost djece i čine ovaj svijet boljim i sigurnim mjestom za njihov rast i razvoj”.

Aktivnosti će se provoditi kroz radionice primjeren različitim interesima i uzrastu djece:

  • Naučna radionica
  • Ekološko–kreativna radionica
  • Plesna radionica
  • Slikarska i muzička radionica
  • Sportska radionica

Pored toga, mališane očekuju i dodatni zabavni sadržaji, a djeca će birati radionicu u kojoj žele da učestvuju.


“Na samom kraju događaja planiramo i aktivnosti koja će imati za cilj da promovišu filantropiju i veću uključenost firmi i pojedinaca u brigu o djeci i to kroz trku gumenih dječjih patkica. Kako bi na poseban i kreativan način prikupljali sredstva za razvoj programskih aktivnosti IN fondacije pozivamo Vas da date svoje učešće u ovoj aktivnosti kupovinom minimalno jedne gumene patkice. Pojedinačna cijena patkice za pojedince iznosi 10 KM, a za firme 50 KM. Patkice će biti numerisane. Takmičenje će se organizovati u dvije kategorije; prva utrka patkica za pojedince i druga, za patkice koje su kupile firme. Sva prikupljena sredstva će biti usmjerena za naše projektne aktivnosti, a za prva tri pobjednika u obje trke osigurali smo nagrade zahvaljujući našim sponzorima”, navodi se u saopštenju organizatora.

Sve radionice biće besplatne!

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051 464 460.