Besplatno predavanje: “Izazovi odrastanja u digitalnom svijetu”

Savremena tehnologija uvela je radikalne promjene u gotovo sve aspekte naših života. Međuljudska komunikacija, učenje i rad, doživjele su transformacije čije posljedice tek počinjemo upoznavati.

Šta nam to najnovija istraživanja u pogledu interakcije između mladih i moderne tehnologije govore o prednostima i rizicima odrastanja u eri digitalizacije? Postoje li razlike u načinu na koji funkcionišu mozgovi generacija koje su odrasle u svijetu interneta, pametnih telefona, tableta, i onih koji su odrastali nešto ranije?

Ukoliko vas zanimaju odgovori na ova ali i druga pitanja u vezi sa rastom i razvojem djece i mladih u eri digitalizacije, banjalučki Robokids centar vas poziva na besplatno predavanjeIzazovi odrastanja u digitalnom svijetu“, koje će se održati u utorak 20. marta, u terminu od 19:30 do 21:00h.

Predavanje će voditi diplomirani psiholog Amir Šulić.

U prvih pola sata predavanja biće prezentovani rezultati najnovijih istraživanja o uticaju digitalnih tehnologija na razvoj djece i mladih, a nakon toga možete postavljati pitanja predavaču, u cilju razmjene mišljenja i iskustava o navedenoj temi.

Robokids centar se nalazi na adresi Jevrejska 50, pored Elektortehničke škole “Nikola Tesla”. Za više informacija posjetite facebook.com/robokidsbanjaluka