Puštanje humanitarnih LAMPIONA ŽELJA 14. februara u Banjaluci

Najveće puštanje humanitarnih lampiona želja odigraće se 14. februara na banjalučkom Trgu Krajine u 19:30 časova, a za svaki pušteni lampion biće uručena donacija Klinici za ginekologiju i akušerstvo Banja Luka, najavljeno je u saopštenju organizatora ovog događaja – kompanija Tropic i Moj Market.

Lampioni će biti BESPLATNI, a ovaj poseban dan koji mnogi obilježavaju kao Valentinovo – Dan zaljubljenih i kao dan Svetog Trifuna, biće još posebniji uz humanitarnu gestu i predivan prizor na banjalučkom nebu. 

Sve što treba da uradite kako biste rezervisali lampione želja jeste da od 9. do 13. februara pošaljete poruku u inbox stranica Tropic i Moj Market.

Svoje lampione možete preuzeti 14. februara u mojMarket trgovini u suterenu RK Boska od 18 do 19 časova, nakon čega će zajednički biti pušteni na Trgu Krajine u 19:30 časova.

– Lampioni će poletjeti na krilima iskrene ljubavi i pokazati da smo uvijek tu jedni za druge. Kada nebo zablista naša poruka ljubavi postaće još veća jer će za svaki pušteni lampion biti uručena donacija mjestu na kojem se rađaju oni koje najviše volimo – navode organizatori i podsjećaju da rezervaciju izvršite na vrijeme jer je broj lampiona ograničen.