Moderno dječje igralište i rekreativna zona otvoreni u Akva parku

Photo credit: banjaluka.rs.ba

Novoizgrađeno dječje igralište i rekreativnu zonu u krugu vodenog parka “Akvana” otvorili su danas gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić. Ulaz je besplatan i omogućen je iz Ulice Miše Stupara i od strane dvorane “Borik”.

-Ovo je sadržaj koji je na ovom širem urbanom području grada, gdje ima jako puno djece, i te kako bio potreban. Uz veliko igralište, tu su i vježbalište i trim staza, tako da te sadržaje mogu da koriste i rekreativci – rekao je gradonačelnik Radojičić, koji je zahvalio kompaniji m:tel na vrijednoj donaciji.

Photo credit: banjaluka.rs.ba

Istakao je da se nastavlja velika akcija Gradske uprave na izgradnji dječjih igrališta sa društveno odgovornim kompanijama.

-Na četiri ili pet igrališta u toku su različite faze izgradnje igrališta, a u toku su i pregovori sa novim društveno odgovornim kompanijama kojima nudimo lokacije na cijelom području Banje Luke – nagalasio je Radojičić.

Gradonačelnik je najavio i novi projekat sa kompanijom m:tel, navodeći da je riječ o novinama u zimskim sadržajima u Banjoj Luci, koji bi trajali od početka decembra do polovine januara.

– Ono što bi trebalo biti novo i na čemu intenzivno radimo, jeste da obezbijedimo da 30. i 31. decembra i 1. januara Banja Luka ima program kao što to ima Budva. Želimo da budemo nova druga regionalna prijestonica na ovom području, u koju je lako doći i dovesti turiste – zaključio je gradonačelnik.

Photo credit: banjaluka.rs.ba

Igralište i sportsko-rekreativni sadržaji u Akva parku poklon su kompanije m:tel. Vrijednost investicije je oko 120.000 KM.

Direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, rekao je da su se rado odazvali pozivu Grada za učešće u akciji.

– Velika nam je čast i zadvoljstvo da poklonimo svim našim sugrađanima jedan ovakav sadržaj. Ovo je apsolutno bezbjedan objekat i nadam se da će svi posjetioci uživati u svim sadržajima – kazao je Lopičić.

Photo credit: banjaluka.rs.ba

banjaluka.rs.ba