Novogodišnja akcija za čuvanje matičnih ćelija

Zima je mnogima omiljeno godišnje doba baš zbog praznika koji sa njom dolaze. Nova godina, Božić, dani su u godini kojima se mnogi najviše raduju, koji donose toplinu u naše domove, a djeci mame osmjehe na lica. Praznici su isto tako vrijeme koje povezujemo sa darivanjem, porodicom i bezbrižnošću. U vrijeme ovih praznika, predlažemo vam da vaši pokloni budu usmjereni ka porodici, zdravlju i sigurnosti. 

PREDLAŽEMO VAM DA ULOŽITE U ZDRAVLJE VAŠEG BUDUĆEG DJETETA!

U svijetu su matične ćelije nadaleko poznate, a i kod nas se sve više prepoznaje njihov značaj – kao zalog za sigurnu budućnost. Njihova uloga u medicini je neprocjenjiva, one liječe mnoge bolesti (poput leukemije, dijabetesa, anemije)… Da nema matičnih ćelija, ćelije u našem tijelu ne bi mogle da se obnavljaju!

Najveću mogućnost terapijske primjene imaju matične ćelije iz pupčanika bebe, koje se uzimaju prilikom porođaja.

Svjesni koliko je ulaganje u matične ćelije siguran zalog za budućnost vašeg djeteta, Švicarska banka matičnih ćelija, Swiss Stem Cell Bank, odlučila je da roditelje u BiH nagradi popustom i do 400 eura.

Više o samoj akciji možete naći na njihovom sajtu: maticnecelije.eu ili se detaljno možete informisati kod njihovih medicinskih radnika.