Dođi na promociju knjige Ane Dornik: „Ti si ta“ – Knjiga koja osnažuje

Dužnost MamaKlik-a, magazina namijenog ženi i majci, je da podržimo jake žene čiji je poziv postala podrška i osnaživanje drugih žena. Jedna takva žena je i divna Ana Dornik, heroina našeg doba, koja je svoju veliku borbu sa rakom dojke pretočila u knjigu „Ti si ta“.

Promocija ove knjige koja osnažuje će se održati u Banjaluci, 20. decembra u hotelu Courtyard by Marriott, sa početkom u 19.00h. Ulaz je slobodan.

Ana Dornik je naša heroina, jedna od nas, žena koja je pobijedila u svojoj borbi sa rakom dojke i odlučila da svojim iskustvom pomogne svim ženama koje prolaze kroz sličnu fazu u životu. Svojom knjigom “Ti si ta” i radom svog udruženja „Žena uz ženu“ podstiče da se odgovornije razmišlja o prevenciji, edukaciji i na kraju podršci u liječenju i svakodnevnim izazovima žena koje se bore sa ovom bolešću. Za svoje zalaganje i veliki doprinos u borbi protiv raka dojke je dobila i priznanje za životno djelo.

Ana Dornik - promocija knjige "Ti si ta"

Na ovom divnom događaju će nam Ana pročitati dijelove svoje knjige, zato ponesi maramice – nećeš moći zadržati suze. Kako je ovo ujedno i humanitarno veče, važno je napomenuti i da će se dio sredstava od kupovine knjiga donirati Udruženju „Iskra“, a jedan dio knjiga će se pokloniti Institutu za onkologiju. Cijena knjige je 20 KM, za šta dobijaš veliku podršku i snagu kroz Aninu pisanu riječ, a zauzvrat ti daješ podršku svim članovima Udruženja „Iskra“ i divnim ljudima koji na onkologiji vode svoje bitke.

Pored toga, na promociji te očekuje i edukativni panel, na kojem će, zajedno sa Anom, da učestvuje i dr Zdenka Gojković, koja je načelnica Klinike za onkologiju Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske.

Pridruži nam se u 20. decembra u hotelu Courtyard by Marriott, sa početkom u 19.00h na ovom emotivnom i edukativnom događaju. Vidimo se!