Tri najpopularnije frizure (Foto)

Sezona pred nama obećava uz malo truda i savršeno stilizovanu kosu! Za inspiraciju, pređimo odmah na fotografije i kakve ćemo to frizure nositi u narednom periodu.

Odabrali smo tri frizure koje svjetski poznati frizeri predviđaju kao najpoželjnije za ostatak godine i za koje vam neće biti potrebno puno muke niti pomoć frizerskih ruku.

1 Svilene trake

Svilene trake su uvijek popularne u modnom svijetu, a sada je potpuni hit u kosi. Trakice, rajf ili trake od cvijeća osvojili su modne blogerke širom svijeta koje nas savjetuju da posjedujemo jedan od ovih asesoara. Prelijepo izgleda, osvježava, i daje nježnu notu cijelom izgledu.

2 Holivudske lokne

Holivudske lokne su uvijek u trendu! Ova elegantna i sofisticirana frizura savršen je izbor za noćne izlaske ili romantične dejtove. Vrlo je laka za namještanje i održavanje i nećete morati da bacate pare na frizerske usluge.

3 Bob frizura

Izgleda da ova moderna i sofisticirana frizura ne namjerava da napusti tron najpopularnijeg načina stilizovanja kose kada su pripadnice ljepšeg pola u pitanju, i tako je već nekoliko sezona za redom.

Danas postoje bob frizure svih oblika i dužina – od obrnutog boba do boba sa šiškama, od neurednog do stepenastog boba. Ono što je i dalje zajedničko za sve ove frizure je da su jednostavne za održavanje i djeluju ženstveno.

 

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

U 5 koraka do originalnog ukrasa: Mašnice uz pomoć viljuške

U 5 koraka do originalnog ukrasa: Mašnice uz pomoć viljuške

10 trikova pomoću kojih možete prepoznati LAŽNI NAKIT