Novo ime za ženstvenost: SUBLIME NATURE TONKA BEAN

Znate li da je zrno tonke najskupocjeniji sastojak u industriji mirisa? I da se odskora nalazi u luksuznim bočicama najpoznatijeg švedskog brenda prirodne kozmetike?! Oriflame vam predstavlja NOVI ekskluzivni parfem, očaravajuće raskošan i beskrajno ženstven – SUBLIME NATURE TONKA BEAN.

Poznata kao kreator mirisa mnogih svjetski poznaih mirisa, Nathalie Lorson je nosilac prestižne titule master tvorca parfema koju ima još samo 12 ljudi na svijetu. Dobitnica je nagrade za najboljeg tvorca parfema u 2015. godini u Italiji i Francuskoj.

Zrno tonke je najprestižniji i najskupocjeniji sastojak u industriji mirisa. Najfinija zrna tonke rastu samo u Brazilu. Ova biljka ima toliko različitih lica i u zavisnosti od doba dana, godišnjeg doba i svjetlosti može mirisati potpuno drugačije.

Nathalie je u njoj prepoznala note vanilije, trešnje, badema, i nečega vrlo sličnog cimetu. Željela je da izdvoji najfinije nijanse njenog mirisa, istovremeno senzualne i uzvišene, koje na najbolji način dočaravaju čulnu prirodu žene i njen neuhvatljiv duh. Zato je izabrala neobičan trenutak, kada se tamna površina zrna tonke poslije monsunske kiše presijavaju na podnevnom suncu i ispunjavaju zrak baršunastim, gurmanskim tonovima. Tonka Bean je prekrasno snažan, intenzivno senzualan i neodoljivo privlačan.

U duhu čarobnog decembra, Oriflame i MamaKlik poklanjaju 2 bočice neodoljivog SUBLIME NATURE TONKA BEAN parfema, a više informacija o tome kako da osvojite nagradu pročitajte na našoj facebook stranici: www.facebook.com/mamaklik

Srećno 🙂