Edukativno druženje s trudnicama u Tuzli: “Naše putovanje počinje”

Naše-putovanje-počinje-edukativno-druženje-trudnica-u-Tuzli.jpg

Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” održat će se 20. februara u Tuzli, u “Centru za srce BiH”, u periodu od 17:00 do 19:30 sati.

“Naše putovanje počinje” je jedinstven događaj koji privlači veliki broj zainteresovanih trudnica, te prilika da se trudnice educiraju, druže i komuniciraju sa doktorima i predstavnicima kompanija koje su partneri samog projekta.

Prof. dr. Adem Balić govorit će o temi Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi”, te odgovarati na pitanja trudnica. O vrlo aktuelnoj temi “Uticaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće”, govorit će prof. dr. Devleta Balić.

Naše-putovanje-počinje-edukativno-druženje-trudnica-u-Tuzli.jpg

O ostalim temama koje su važne za svaku trudnicu govorit će brojni stručnjaci, te dijeliti savjete i preporuke kako bi pomogli budućim mamama u njihovom najljepšem dobu života.

Trudnice očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre koje su obezbijedili “Foto Tuzla” sa prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, te “Ručni radovi Elvira”, koja nagrađuje jednu mamu sa pesonaliziranom odjećom.

Naše-putovanje-počinje-edukativno-druženje-trudnica-u-Tuzli.jpg

Domaćin projekta je BH IVF Centar ”Dr. Balić”, a organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar. Projekat se održava svaki mjesec po gradovima BiH: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Bijeljina.

“Centar za srce BiH” nalazi se na adresi Alekse Šantića 8.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

VITAMINI I MINERALI U TRUDNOĆI: Zdravom ishranom do zdrave bebe

Svi TESTOVI U TRUDNOĆI koji otkrivaju genetičke nepravilnosti ploda

STIŽE BEBA: Sigurni znaci početka porođaja i 4 porođajna doba

Znate li kako se čuvaju matične ćelije? Posjetili smo Švicarsku banku matičnih ćelija (FOTO)