Predstava „PMS – post muški stres“ u humanitarne svrhe

Foto: GP Jazavac FB

Gradsko pozorište „Jazavac“ izvešće predstavu „PMS – post muški stres“ u humanitarne svrhe, u petak, 16. novembra sa početkom u 20.00 časova. Predstava će biti igrana u okviru humanitarne akcije „Movember“ koja nastoji da probudi svijest o bolesti raka prostate i testisa, ali i da se organizuje humanitarna akcija i skupi novac za pomoć oboljelima.

Akcija „Movember“ se obilježava širom svijeta, a sinonim je za borbu protiv raka prostate i raka testisa, za očuvanje mentalnog zdravlja, te borbu protiv samoubistva kod muškaraca.

Ove godine, neformalno udruženje građana „Superbrke“ će tokom cijelog mjeseca prikupljati novčana sredstva u takozvani „brkin fond“ te tako pomoći Slavku Rajiliću iz Novog Grada i Ernadu Imšireviću iz Doboja koji se bore sa ovom bolešću. Ova dva mlada čovjeka su u teškoj finansijkoj situaciji i sav iznos koji se prikupi u „brkin fond“ će biti proslijeđen njima.

Iz GP “Jazavac” pozivaju sve koji to mogu da se uključe ovu akciju i da na taj način pomognu da se prikupi što više sredstava.

Više informacija na FB stranici Gradskog pozorišta “Jazavac”.