SAČUVAJTE MATIČNE ĆELIJE PO JEDINSTVENOJ CIJENI: Za sigurnost i sreću porodice

Kompanija BioTechnology & Genetics, ekskluzivni predstavnik Švicarske banke matičnih ćelija (SSCB) u BiH, omogućila je popust za sve trudnice koje se prijave za čuvanje matičnih ćelija.

U svijetu su matične ćelije nadaleko poznate kao zalog za sigurnu budućnost, a i kod nas se sve više prepoznaje njihov značaj. Njihova uloga u medicini je neprocjenjiva. One liječe mnoge bolesti, poput leukemije, limfoma, anemije… Da nema matičnih ćelija, ćelije u našem tijelu ne bi mogle da se obnavljaju!

Krv iz pupčanika je veliki izvor matičnih ćelija, koje mogu proizvesti sve ostale ćelije pronađene u krvi, uključujući i ćelije imunološkog sistema. U poređenju sa matičnim ćelijama od donora iz koštane srži, transplantacija matičnim ćelijama iz krvi pupčanika dovodi do manje inkompatibilnosti imunog sistema. Zbog toga su matične ćelije iz pupčane vrpce toliko dragocjene! One se na vrlo jednostavan način mogu uzeti prilikom porođaja bez bilo kakvog rizika po majku ili dijete.

Ako ste u drugom stanju ili planirate trudnoću, uzmite u obzir da je porod jedinstvena prilika da sačuvate matične ćelije.

Svjesna značaja koje matične ćelije imaju za zdravlje čitave porodice, Kompanija BioTechnology & Genetics, ekskluzivni predstavnik Švicarske banke matičnih ćelija (Swiss Stem Cell Bank – SSSB) u BiH, omogućila je popust za sve trudnice koje se prijave za čuvanje matičnih ćelija do 11. novembra, po cijeni već od 1640€.

Matične ćelije iz pupčane vrpce predstavljaju najljepši i najdragocjeniji poklon koji možete podariti Vašoj bebi i cijeloj porodici.

Švicarska banka matičnih ćelija jedna je od sedam privatnih banaka u svijetu koja je akreditovana FACT-NetCord akreditacijom, čime je svrstana u 50 najboljih banaka matičnih ćelija u svijetu. Takođe, Švicarska banka matičnih ćelija je jedina banka koja posluje u BiH, a posjeduje ovaj prestižni dokument.

Fact NetCord sertifikat garantuje najviši nivo kvaliteta usluga, a propisuje vrlo stroge procedure od  prikupljanja matičnih ćelija na porođaju, preko transporta i analize uzoraka, pa sve do zamrzavanja i njihove naknadne primene za potrebe lečenja.

Visoki standardi i zakonske procedure za pohranjivanje matičnih ćelija uvedeni su u Hrvatskoj, a odnedavno i u Srbiji gdje, prema novom zakonu, sve banke matičnih ćelija moraju da imaju Fact NetCord akreditaciju. Očekujemo da će propis o dozvoli za pohranjivanje matičnih ćelija samo u bankama koje imaju FACT NetCord akreditaciju biti uskoro usvojen i u BiH.

FACT NetCord znači sigurnost i sreću cijele porodice, što i jeste osnovni motiv za pokretanje ove akcije.

Više informacija možete da dobijete na zvaničnoj web stranici maticnecelije.eu