Trudne i lijepe: Modne kombinacije poznatih dama sa stomačićima

Trudnoća nije razlog da potpuno promijenite svoj životni stil. Na primjer, da se odreknete druženja, bezbjednih hobija i aktivnosti, ili da devet mjeseci provedete u bezobličnoj, običnoj garderobi jer ste “sve više i više okrugle” i “jer to tako treba”.

Glumice Blake Lively i Mila Kunis, manekenka Natalia Vodianova i mnoge druge zvijezde pokazale su kako bez bojazni nositi ekstravagantne stvari za vrijeme trudnoće, suprotno neinteresantnim oversize komadima za kojima uglavnom posežemo.

Različiti krojevi i materijali, daju drugačije rezultate.

Raskošni til i teške tkanine ušuškaće stomačić, naročito ako su šiveni u vidu zvonastih, širokih A-krojeva tunika i haljina, dok će ga visoki struk i saten istaći u punom sjaju i ljepoti. Pažljivim izborom dezena i modnih detalja akcentovaćete dijelove koje želite.

Birajte udobnu garderobu. Vječiti saveznik u blaženom stanju su materijali sa dosta elastina, koji će da prate liniju tijela i sve fizičke promjene kroz koje prolazite. Jednako su zahvalne i jednostavne crne helanke koje će – u zavisnosti od izbora tunike, haljine ili majice – da ispričaju svaki put drugu modnu priču.

Ove dame su birale različite outfite, u kojima izgledaju vrlo elegantno. Pogledajte:

Dosadne trenerke – ćao! Ovo je era stilizovanih, ženstvenih i seksi trudnica! 🙂

E.B.