Banja Luka: “Šetnja za budućnost” – Promocija porodičnih vrijednosti

“Šetnja za budućnost”, zanimljiva i drugačija dječija manifestacija, koja ima zadatak da promoviše ono najvažnije u društvu – a to su porodične vrijednosti, ove nedjelje 23. septembra biće održana u Banjaluci!

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da budu dio stvaranja bolje budućnosti, da zajedno podrže projekte koji čine da djeci u Banjaluci bude bolje.

Šetnja startuje tačno u podne od hrama Hrista Spasitelja do Parka Mladen Stojanović, gdje prisutne očekuje vrlo bogat i zanimljiv zabavni program osmišljen za mališane.

Na koncertu će nastupati Anja Vukliš, učesnica showa “Pinkove zvezdice”, koja iza sebe ima učešće na više od 30 festivala, višestruko je nagrađivana, i dobitnica brojnih prvih nagrada, te Vanja Knežević, pobjednica takmičenja “Neki novi klinci”.

“Plesaćemo, igraćemo se uz još mnogo zanimljivog sadržaja. Banjaluka voli djecu. Svi su dobrodošli. Dođite da se zajedno zabavimo, i uživamo uz igru, smijeh, muziku i balone. Pokažimo zajedničku snagu. Najkreativnije očekuju pokloni. I za kraj, iznenađenje, specijalni gost je rukometaš RK Borac”, poručuju organizatori.

Više informacija možete dobiti na ovom LINKU.