3. BANJALUČKI PIKNIK: Druženje u prirodi za sve generacije

Photo credit: FB Pekara Manja

Ako ne znate kuda sa djecom ovog vikenda, evo sjajne ideje. Treći po redu “Banjalučki piknik” održaće se u nedjelju 01. jula na izletištu Trešnjik, od 11:00 do 16:00 časova.

Piknik je otvoren za sve generacije, sadržaji se NE naplaćuju, a igre su prilagođene i za najmlađe posjetioce.

Djeci će na raspolaganju biti frizbi, dječji golf, takmičenje u gađanju oblika i druge igre na otvorenom, a uz pomoć animatora Novaka Čičkovića biće organizovana i nagradna igru za mališane.

Robokids Centar će održati 3 zanimljive radionice za klince: Makeblock, Lego i LittleBits R2D2, a djeca će dobiti priliku da sastave i programiraju svog robota te da “u akciji” vide neobične STEM dronove iz serije AirBlock.

Biće upriličena i komunikološka radionica “Ispeci pa reci”, koju će voditi Vesna Iliktarević, a na kojoj će mališani moći da nauče kako da izražavaju svoje emocije.

Kako su nezaobilazan dio piknika i fini zalogaji, svi posjetioci moći će uživati u besplatnoj i ukusnoj hrani i piću koje za vas pripremaju prijatelji-sponozori ovog događaja: Krajina klas sa svojom pekarom ManjaTropic, VitaliaVitaminka… 

Osunčana livada na Trešnjiku biće idealno mjesto za odmor uz zabavu, slasne zalogaje i lagani muzički izbor za koji je zadužen DJ Freak.

Cilj ovog piknika je oživljavanje najljepšeg izletišta grada i promovisanje zdravog načina života, druženja, porodičnih vrijednosti i prijateljstva, kao i vraćanje prirodi i njeno očuvanje.

Piknik organizuje Inicijativa građana Rekreativna zona Banja Luka u saradnji sa navedenim društveno odgovornim kompanijama.

Vidimo se na Trešnjiku! 😀