Završeno Veliko darivanje: Trudnica iz Tuzle dobitnica neinvazivnog prenatalnog testa myPrenatal by Veritas

Tuzlanka Vesna Grabovica Piljić najsrećnija je učesnica Velikog darivanja koje su povodom Međunarodnog dana porodice organizovale kompanija Biotechnology and Genetics i portal MamaKlik.com.

Vesna Grabovia Piljić je na poklon dobila neinvazivni prenatalni testmyPrenatal by Veritas, koji je već urađen, a u iščekivanju rezultata ova radosna trudnica nam prenosi svoje utiske.

– Zaista sam bila prijatno iznenađena i uzbuđena kada ste me pozvali da mi saopštite lijepu vijest. Nisam očekivala da ću biti najsretnija među trudnicama. Test mi mnogo znači, a ovo je druga trudnoća koju vodim – kaže razdragana Vesna i objašnjava – Naime, već imam jednog sinčića, ali kako sam prešla 35. godinu spadam u rizičnu skupinu i način vođenja trudnoće se promijenio. Umjesto uobičajene kontrole krvne slike i ultrazvuka, sad moram da prolazim kroz daleko više procedura.

– Neinvazivni prenatalni test je urađen za petnaestak minuta i ni po čemu se ne razlikuje od uobičajenog vađenja krvi – ističe Vesna – Oduševljena sam brzinom i ljubaznošću osoblja i iskreno se nadam da će rezultat testa biti negativan, te da ću u miru provesti ostatak trudnoće.

Nagradno darivanje simbolično je okočnano 1. juna na Međunarodni dan roditelja, jer su sigurna trudnoća, zdrava beba i srećno djetinjstvo ono što mame i tate žele za svoje mališane.

Čestitamo Vesni na poklonu i podsjećamo da će sve učesnice Velikog darivanja dobiti edukativni priručnik “Trudnoća i porođaj”.

Više informacija o neinvazivnim prenatalnim testovima možete pročitati na web stranici veritastestovi.com.