Panel za trudnice u Banjaluci: Besplatni info dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu

Najveći događaj za buduće mame u RS, besplatni info dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu “Panel za trudnice” organizovan je po drugi put, a održaće se u srijedu 11. aprila u Kristalnoj dvorani banjalučkog hotela “Bosna”, sa početkom u 17 časova.

U programu će učestvovati: Prof.dr sc Vesna Ećim Zlojutro – ginekolog, dr sc. Ljubo Višekruna – pedijatar, dr Milana Lekić, babica Gordana Bednaš i dipl.med.zdravstvene njege Vlatka Bojanić.

Nakon sjajnog programa trudnice očekuje velika nagradna igra u kojoj će buduće mame moći da osvoje kolica, hranilicu za bebe, pilates lopte, deke za bebe, torbe za pelene sa podlogom za presvlačenje, trudničko i newborn fotografisanje, besplatne edukacije, kozmetičke proizvode, Orthomol set za otiske bebe i još mnogo toga.

Organizatori panela su škola za trudnice “Radosnica” i kompanija BioTechnology and Genetics (BTG).

Generalni sponzori “Panela za trudnice” su El Pharma, Euromand-Milupa, a panel su podržali i Bojprom, Dunav osiguranje, Weleda, apoteka Anapharm, voda Leda, Mustela, studio Lenka Keleman, Tropic, cvjećara Ivančica…

Trudnice koje žele da prisustvuju ovom besplatnom info danu treba da se prijave u inbox škole za trudnice “Radosnica” ili putem telefona 065 915-979.