MAMF KONFERENCIJA ZA MAME u Sarajevu: Zabavite se i povežite sa drugim nevjerovatnim mamama

Photo credit: facebook.com/UXAgencija

Jednodnevna MAMF Konferencija za mame održaće se u sali sarajevskog hotela “Swissotel Sarajevo” (SCC), u subotu 5. oktobra, od 10 do 16 sati.

Događaj je edukativno-informativnog i zabavnog karaktera, a namijenjen je mamama različitih profila – poslovnim ženama, domaćicama, aktivistkinjama – svim mamama.

Konferencija će ponuditi 5 interesantnih panela u kojima će se uz pomoć stručnjaka iz različitih oblasti, tražiti odgovore na probleme ili dileme s kojima se danas suočavaju majke.

Gosti će učiti o roditeljstvu, mentalnom zdravlju, kreativnosti, organizaciji, tržištu rada, ljepoti, modi, ishrani, tjelesnoj slici, i drugim temama koje čine majčinu svakodnevicu.

Prisustvo Konferenciji je besplatno i otvoreno za sve

– Želja nam je istaknuti uspješna iskustva, realne probleme, izazove i povezati žene različitih profila kroz zajedničku temu: majčinstvo – naglašavaju organizatori MAMF-a, Agencija UX i Udruženje K.U.N.S.T. – Svrha konferencije je da kombinujemo različita saznanja s nevjerovatnim ženama kako bi zajednički naučile kako da napreduju i budu sretne, zdrave mame, kakve i zaslužuju da budu – navodi se u saopštenju.

Sada više nego ikada, žene žele da se okupljaju, da razmjenjuju ideje, formiraju dublje veze i prikupljaju informacije i inspiraciju o tome kako unaprijediti svoj porodični život i karijeru. MAMF je jednodnevna konferencija koja olakšava ovu potrebu, zahvaljujući angažiranim panelima i glavnim govornicima kao i programu koji je prilagođen poduzetničkim i kreativnim majkama ali i svim ostalim ženama

– Osnaživanje je zajednička potreba svih nas, postizanje dobrobiti žena, fizički, profesionalno i emocionalno je temelj zdrave porodice i društva. Cilj ove konferencije je njegovanje vrijednosti porodice, savjetovanje mama o temama koje ih zanimaju, ali i podsticanje odgovarajućih institucija na pronalaženje rješenja koja će osigurati jednak tretman svih majki u BiH, te ukazati na izazove na tržištu rada i povezati žene različitih profila kroz zajedničku temu majčinstvo – ističu organizatori.

Prisustvo Konferenciji je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane. Zbog ograničenog broja potrebno je izvršiti prijavu putem obrasca koji se nalazi na web sajtu MAMF-a mamf.agencijaux.ba.

Više informacija o MAMF-u možete dobiti i putem njihovog FB profila.