Dan sladoleda u banjalučkoj “Kući slatkih trenutaka”

Zabavan četvrtak očekuje male i velike Banjalučane u Demo centru “Kuća slatkih trenutaka”, gdje će se 15. marta održati manifestacija “Dan sladoleda” u organizaciji Krajina klas pekare, u periodu od 10 do 16 časova.

Posjetitioci će imati priliku da uživaju u primamljivim i neobičnim aromama omiljene poslastice, i to 11 novih ukusa sladoleda, među kojima su Funky Malty, Extra Blonde, Beso Doble, Carrot cake i mnogi drugi.

Moto manifestacije je „Let’s make better Ice cream, Cookies and Pastries with Krajina klas“, a organizatori najavljuju predstavljanje noviteta kada su u pitanju sirovine za sladolede, kao i ukuse sladoleda koji će biti u trendu 2018. godine.

Najveću pažnju do sad je izazvao ukus Funky Malty, poručuju iz Krajina klasa, podsjećajući da su sirovine koje koriste za spravljanje ovih neodoljivih poslastica italijanskog proizvođača Mec3, koji je ove godine na sajmu Sigep u Italiji, predstavio više od 15 novih ukusa sladoleda.

Komanija Mec3 je osnovana 1984. godine i nalazi se u Riminiju, Italija. Proizvodi i prodaje sastojke za upotrebu u proizvodnji sladoleda, peciva i smrznutih proizvoda od jogurta, a u sklopu komanije nalazi se i škola koja nudi profesionalne kurseve za proizvodnju sladoleda i peciva.

Demo centar “Kuća slatkih trenutaka” nalazi se na adresi Presnače bb, a ulaz će biti besplatan.