Novogodišnji stil po modnom diktatu Carrie Bradshaw

Franšiza “Seks i grad” donijela nam je sjajne priče o prijateljstvu četiri djevojke u New Yorku, puno duhovitih citata i još više nevjerovatnih modnih izbora. Od 1998. pratimo Carrie Bradshaw, pisca i samoproklamovanu ovisnicu o cipelama, koja traži ljubav u velikom gradu, prolazeći razne situacije sa svojim prijateljicama.

Bez obzira na to što je ovaj slavni serijal smatran tipično ženskastim, postoji neosporna vrijednost u onome o čemu on govori. I danas smo (makar i krišom 😉 ) zahvalne na mnogim životnim lekcijama i modnom opismenjavanju koje nam je pružio “Seks i grad”.

Pogledajte modne bisere Carrie Bradshaw koji vas mogu inspirisati za novogodišnju noć (ukoliko smišljate kombinaciju u zadnjem trenutku i izlijećete iz kuće), reprizu dočeka ili u nastupajućoj 2018. godini.

Fotke u nastavku teksta mogu vas podstaći da eksperimentišete u istinskom maniru neprevaziđene trendseterke Carrie Bradshaw:

“Otvorićemo knjigu. Stranice će biti prazne. Sami ćemo ispisati riječi na njima. Knjiga se zove ‘Prilika’ i njeno prvo poglavlje je Nova godina”, rekla bi Carrie Bradshaw.
Birajte riječi za svoju knjigu. I budite nasmijane i zadovoljne. 🙂 Srećna Nova godina!