“Dan za trudnice” u Čelincu

“Dan za trudnice” je namijenjen svim trudnicama koje žele da se pripremaju za porođaj na nov i drugačiji način! Ovaj događaj je nastavak Panela za trudnice, koji je unio radost, vedrinu i nove poglede o značaju psihofizičke pripreme budućih mama za porod te je prepoznat ne samo od strane stručnjaka i nauke, nego i od najbitnijh aktera ove priče – trudnica.

“Dan za trudnice” predstavlja besplatni info dan o trudnoći, porođaju i majčinstvu, a održaće se u utorak 26. decembra u sali Doma zdravlja “Sveti Vračevi” Čelinac, sa početkom u 17:00 časova.

“Nastojali smo da svim trudnicama, ne samo iz Banja Luke, nego i šire omogućimo adekvatne informacije o trudnoći, porođaju i majčinstvu, da pružimo podršku, i obradujemo ih lijepim poklonima”, poručuju iz škole za trudnice “Radosnica”, koja je organizator ovog događaja.

Trudnoća, porođaj i majčinstvo su osjetljiva razdoblja u životu žene kada su stručni, relevantni i pouzdani savjeti od velike koristi. Upravo ovakav događaj omogućava dobijanje adekvatnih informacija i savjeta na jednom mjestu od velikog broja stručnjaka, te će “Dan za trudnice” otvoriti ginekolog dr J. Čolović, sa temom “Porođaj” u kojoj će se trudnice upoznati sa fiziologijom porođaja te prednostima prirodnog, vaginalnog porođaja nasuprot carskog reza.

O tome koliko je značajna “Uloga vitaminsko-mineralne suplementacije u trudnoći” govoriće dr S. Tubić, dok će dipl.med.zdr.njege V. Bojanić  predstaviti “Značaj psihofizičke pripreme za porođaj”.

Psiholog Ž. Stevanović kroz temu “Roditeljstvo” obradiće vrlo zanimljive segmente o porodično-partnerskim odnosima u danima kada stigne beba.

Veliki broj prijatelja i partnera škole za trudnice “Radosnica” predstaviće svoje usluge i proizvode na promotivnim štandovima, te će svaka trudnica dobiti promo materijale, a nakon završetka programa čeka vas velika nagradna igra sa bogatim nagradama, kao što su: nosiljke za bebe, podloge za presvlačenje, torbe za pelene, kozmetički proizvodi i dr.

Prijatelji događaja su kompanije ElPharma, Milupa, Amicus Pharma-Mustela, Weleda, Oktal Pharma!

Zakoračite zdravo i radosno u novu godinu uz Vašu Radosnicu, za korak ispred ostalih!