YouTube zvijezde Muđa i Ćale u Zimzogradu

Nezapamćena gužva dočekala nas je ovo nedjeljno jutro u Zimzogradu, gdje su se banjalučki tinejdžeri i mališani okupili kako bi se uslikali sa regionalnim jutjuberskim zvijezdama Muđom i Ćaletom, u okviru Fanta meet up-a koji će da prati ovogodišnja zimska dešavanja u Banjaluci.

Ovaj urnebesni dvojac, koji čine jedan sin i jedan tata, imaju preko milion pratilaca na YouTube servisu, a zajedno igraju igrice komentarišući ih na tinejdžerima zabavan način, uz pregršt duhovitih opaski ali i neumijesnih šala. Jedna od njihovih najgledanijih epizoda je pregledana više od 3 miliona puta, što ilustruje njihovu ogromnu popularnosti među tinejdžerima.

Fotografisanje sa banjalučkom omladinom je u više navrata prekidano, iz sigurnosnih razloga i zbog prevelike gužve koju su stvorili uzbuđeni klinci, spremni i na to da preskoče zaštitnu ogradu, samo da bi dobili autogram i sliku sa svojim jutjub favoritima. Ćale je u jednom momentu zaprijetio da će zapjevati i pjesmom rastjerati publiku, ali ni ta duhovita pretnja nije pomogla da se stiša euforija koja je pratila ovaj događaj.

Slike iz MamaKlik foto galerije mogu da se nazovu “pronađi Muđu i Ćaleta”, jer je zaista bilo nemoguće prići bliže Fanta panou pred kojim su dočekivali klince i slikali se sa njima.

Kako je najavljeno, tokom mjeseca decembra u Banjaluci će u okviru Fanta meet up-a nastupiti šest tinejdžerskih zvijezda You Tubea, a uz Muđu i Ćaleta, to su i Yasserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Davor Gerbus i Jana Dačović.

Ovakva odluka organizatora Zimzograda je donesena na temelju prošlogodišnjeg meet up-a sa Janom Dačović, koji je trajao više od 7 sati.

“Digitalizacija i globalizacija je sveobuhvatno primjetna i u našem društvu, te djeca i mladi umjesto kreativnih radionica, više biraju svoje idole preko You Tube servisa. Na ovaj način želimo u duhu praznika da ispunimo njihove želje i zahtjeve prema nama kao organizatorima Zimzograda “, izjavio je povodom otvaranja Zimzograda Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Peti po redu Zimzograd trajaće od 1. decembra do 2. januara, a donijeće dosta noviteta i sadržaja za cijelu porodicu, nove mlade generacije i sve posjetioce iz zemlje i regiona, saopštili su organizatori.

Najave dešavanja možete da pratite putem facebook stranice Zimzograda www.facebook.com/zimzograd